Chodziło mi o to, że zarówno Toriman, jak i ja, mieliśmy już dawno temu plan jednoczesnej wymiany całej pamięci na SRAM razem z jej rozszerzeniem. Od dawna o tym myśleliśmy, ale czas nie pozwala zrobić w życiu wszystkiego i jest to jeden z projektów, który gdzieś tam wisi i czeka sobie na swój czas. Dlatego skoro się tym zająłeś, to interesujemy się tym tematem, a podrzucam też ewentualne pomysły, które sam chciałem zrobić, bo może Cię zainteresują. Oczywiście to Twój projekt i robisz co tam chcesz, mówię tylko, że fajne będzie rozszerzenie do Atari, które pozwoli cały układ zmienić na SRAM włącznie z pamięcią podstawową. Poza tym skupiasz się na 800XL w wersji bez Freddiego, a gdybyś poszedł trochę tylko szerzej i zmienił delikatnie swoje myślenie, to mógłbyś zrobić pamięć uniwersalną do wszystkich Atari z serii XL/XE. Tylko tu znowu: podsuwam tylko myśl, a Ty rób swój projekt dalej, jeżeli masz taką wolę, to po swojemu, i tak Twoja praca bardzo się przyda jeśli doprowadzisz temat do szczęśliwego finału.