pytanie za dyche :
dlaczego polscy plywacy maja "ubranka" z napisem POLAND :idea: ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
atari.area forum » Bałagan » Olimpiada
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pytanie za dyche :
dlaczego polscy plywacy maja "ubranka" z napisem POLAND :idea: ;)
Bo jesteźmy Ónji?
szczescie ze pod amerykanska flaga nie defilowali :lol:
poczekaj ... nie wszyscy do jednego dupczenia na raz :)
No bo jesteśmy z "Polland=u" ;)
a ciekawe jak mają napisane irakijczycy. chyba nie po arabsku. to samo japończycy. nie ma się czego czepiać. kolarze mieli napisane POLSKA.
Pass the flame! -zaśpiewał Giannis Kotsiras chcąc zapalic papierosa zorientowawszy się, że nie ma zapalniczki... ;)
a ja myślałem że z dniem wstąpienia do eUROPY to nie będzie juz nazwy Polska vel Poland vel Polonia...łeeeeeeeee!!!!!
najgorsze co moze byc to liczyc w euro , za kilka lat kolej na Polske ;)
ano, ale pozostaje jeszcze taka możliwość (szansa), że w przyszłym oku jak już dojdzie prawdopodobnie do głosowania nad "konstytucją eurpoejską", to nie zostanie ona przegłosowana. i wtedy wszystko w pieruny... albo nie, bo w sumie nie wiem, czy konstytucja jest niezbędna do euro. ale może jak nie będzie konstytucji, to się obrażą na Polskę...
w każdym razie jest jeszcze parę lat i może coś z tym się uda zrobić
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Olimpiada
Wygenerowano w 0.203 sekund, wykonano 97 zapytań