maly kalejdoskop tego co nas czeka , kiedy ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Coming soon...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
maly kalejdoskop tego co nas czeka , kiedy ???
8O 8O 8O No właśnie, kiedy :?: :oops: :) A swoją drogą... IK+ jednak umarło śmiercią naturalną? Ehhh a miało być tak pięknie... :cry:
W tę pierwszą to chyba była już sznsa pogierczyć. Jedna plansza zaloopowany o ile pamiętam. Rozwalasz boss'a znowu 1st stage. Super dynamik. Mario - o fakk! Mega kosa! Dynablaster - graficznie psycha klęka!
Bubble Bobble! czekam na to na atarce od lat:)
Space Harrier produkcja solo wiec idzie jak krew z nosa Bubble Bobble gra gotowa na 50% Super Mario Pos 3 kilka poprawek i rulez Dyna Blaster ponoc w formie diskmag juz jest , za kilka tygodni mozliwy download
voila :idea: ;)
WOW ! Gdzie, jak i kiedy. Download ??? WOW.
wiadomosci o gierkach otrzymalem od webmastera http://www.atarimania.com/ , w dniu " 0 " bedzie napewno gosno o grach na AtariAge
a'propos tego co jeszcze walnęło o glebę (mam nadzieję, że nie bezpowrotnie) to jeszcze Yie Ar Kung Fu, echh... :?
No i nie wiadomo też w końcu, co z tą grą Darka Żołny (nie pamiętam tytułu) - dostał ktoś to może?
pisałem do pana Darka kilka razy i oto co dostalem za odpowiedz "niestety nic się nie zmieniło, JAD, który miał jakiegoś znajomego ze stacją atari nie miał czasu się tym zająć i jakoś tak się rozeszło" ...........czyli lipa :(
maly kalejdoskop tego co nas czeka , kiedy ???...
And what about great IK+ game project? :?
When it will be finished? :rolleyes:
Xxl: eno, przecież "Inny Świat" wydał mirage swego czasu, jak nie ma w bazie (i jak znajdę) do dorzucę. :) No chyba, że chodziło o "Another World" - z tego co pamiętam, to było raczej zrobione dla kwasu i jako "joke", ale mogę się mylić... (hehe - sorki, jeszcze śpię! :lol:)
Raster: IK+ project seems to be cancelled, unfortunately. :(
Try contacting the author(s)...
Jeszcze były Z-Force, Contagion, The Last Ninja 2 (!), Menace, Pac Land, Project Xanthien, Barbarian (ale oryginalny na licencji), Paperboy, Ghosts and Goblins, Moon Base... :D Do Menace, Project Xanthien, Shadow of the Beast, Z-Force, Contagion i Moon Base sa dostepne zrzuty.
Byłby ktoś chętny na wyrypanie muzyczek z Shadow of the Beast? :) Sa śliczne, ich autor jest w ASMA (Orall Cornelius), tylko SAP-ków na razie brak :cry: ... W Moon Base też niczego sobie. :o
swojego czasu też zarzucono Mortal Kombat by Pentagram i Pinball XXXX by Pandemonium...wielka szkooooda
to może pobombardować szanownych autorów o udostępnienie źródłowek (o ile jeszcze raczą istnieć a oni by nie chcieli za nie tyle $$$$$$$$$$$$)....
sam nie wiem :?
Contagion
CONTAGION autorstwa S.Goss'a był dokończoną grą i kiedyś w nią trochę pogrywałem... Została ona puszczona w obieg za friko, dzięki incjatywie angielskiego pisma "New Atari User". :)
Powinna być gdzieś dostępna w sieci... :rolleyes:
BTW. może by się ktoś skontaktował z braćmi Sellingerami z Wrocławia celem udostępnienia przez nich skończonej (chyba) gry "Ghastly Night" ?
To taka całkiem dobrze zrobiona gra w stylu "Ghost n'Goblins" (stary "Domain of the Undead" przy niej się chowa!). 8)
hmm... co do wersji Ghost&Goblins na Atari byla jeszcze gra Ghostly Goblins, szkoda ,ze jest tylko wersja demo, ale chociaz pograc mozna...
mozecie ja sciagnac tutaj: http://80.55.59.75/~pr0be/ghostly_goblins.rar
Hmm, ciekawe, ciekawe... A ja cały czas nie mam czego wydać!!!
swojego czasu też zarzucono Mortal Kombat by Pentagram i Pinball XXXX by Pandemonium...wielka szkooooda
Mortal Kombat zarzucono bo chyba padla dyskietka ze źródłami...
O ile pamiętam to Casper twierdził, że Blasphowi padł dysk z animacjami...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Coming soon...
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 55 zapytań