Witam
Kupię sprawny zasilacz do CA2001

2

ja też :-)

https://systemembedded.eu/ ... https://www.youtube.com/watch?v=GwS7Es1x6mw
""Ja bardzo przepraszam, ale podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie handluję. Ta pani przyszła do mnie w tym Pancake-u i w nim wychodzi.""
ABBUC Member #319. Preferowana forma kontaktu: email

3

Koszt nowego zasilacza, który mogę wyprodukować, będzie wynosił kilkadziesiąt złotych, bliżej 100... Będą chętni? Profesjonalny zasilacz z certyfikatami.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

4

+1

.

5

+1

https://systemembedded.eu/ ... https://www.youtube.com/watch?v=GwS7Es1x6mw
""Ja bardzo przepraszam, ale podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie handluję. Ta pani przyszła do mnie w tym Pancake-u i w nim wychodzi.""
ABBUC Member #319. Preferowana forma kontaktu: email

6

+1

7

+1

8

+1

pozdrawiam

Sniegowy

9

Duddie napisał/a:

Koszt nowego zasilacza, który mogę wyprodukować, będzie wynosił kilkadziesiąt złotych, bliżej 100... Będą chętni? Profesjonalny zasilacz z certyfikatami.

mozna jakies zdjecie twojej produkcji?

10

Jeśli pytasz o zasilacz, to nie, bo nie uruchomiłem produkcji. A inne wyroby możesz zobaczyć na Allegro lub ebay.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

11

mozna linka do jakies aukcji lub twoj nick alegro

12

Retronics na Allegro, retronics.eu na ebay

13

Ostatnio pisałem z J.Husak i pisał,że myśli nad zrobieniem kilku zasilaczy do stacji dysków dla małego Atari ...mam nadzieję,że jak coś zrobi to pokażą się na znanym portalu internetowym ze sprzedażą :)

14

No to jak Kuba robi, to ja się wstrzymuję.

15

A prace zaczęte. Prototyp wtyku, jeszcze bardzo surowy, w załączeniu.

Post's attachments

SmartSelect_20181120-174603_Gallery.jpg 529.5 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.

16

Nie możecie się dogadać? Coby jeden zrobił okablowanie, drugi elektronikę itp? Może by szybciej poszło?

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

17

Szybciej w moim przypadku nie pójdzie, bo jako firma nie mogę sprzedawać zasilacza bez certyfikatu bezpieczeństwa. Jak ktoś sobie wystruga hobbystycznie w domu - będzie szybciej i....taniej. Dlatego się waham, czy się w to pakować. Zamierzam zainwestować w zasilacze certyfikowane do różnych modeli komputerów, ale póki co, boksuję się z papierologią.

18

Prototyp wtyku robisz od nowa dla sportu? Jer ma chyba gotowy, ponieważ robił krótką serię zasilaczy.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

19 Ostatnio edytowany przez qbahusak (2019-02-17 00:10:51)

Mam wydziergane 4 zasilacze do CA2001/LDW Super 2000.

Zasilacz zawiera 2 zasilacze DC:
9V/2A
18V/0.8A

Koszt 100 zł, wysyłka paczkomatem INPOST (12 zł)  lub DHL (17 zł)
Gwarancja - 1 rok.

Poproszę o kontakt poprzez wiadomości(adres wysyłki) na priv 4 pierwsze osoby, które zgłosiły chęć nabycia zasilacza.

W sobotę 23 lutego o 24:00 scalam listę zgłoszonych chętnych z forum (pierwszeństwo) oraz listę zgłoszonych na priv (już są 2 osoby).

Post's attachments

LDWSuper2000PowerSupplySmall.JPG 374.24 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.

20

Duddie, chodzi o CE?

21

Tak.

22

+1

23

+1

24

Duddie napisał/a:

Tak.

To nie jest tak źle, jak mówisz. CE daje producent na podstawie badań, które sam zrobił. W przypadku zasilaczy, które mają CE, składanie dwóch zasilaczy w jedno pudełko dalej spełnia normy.

25

Zgodnie z umową - wypisuję osoby chętne, które zgłosiły chęć nabycia zasilacza:

digisoft
MGor   
perinoid

Został jeszcze jeden.