26 Ostatnio edytowany przez lopez (2018-10-30 11:48:49)

Azbest napisał/a:

@lopez: Dyskietki sa. Sporo tego jest. Po kilkadziesiąt sztuk. Stan różny. Nosnikowo i mechanicznie raczej dobry. Ew jakies naklejki mogą być dodatkowe tudzież pomięte. Będziesz na SV?

BTW: Mam tez pudelko plastikowe na dyskietki 5,25". Cos w ten desen https://cdn.instructables.com/FP8/QZGV/ … .LARGE.jpg

Pudełka mam, ale moje dyskietki się zużyły ;) i szukam kolejnych :)

Nie będę niestety na SV, możesz zrobić jakieś fotki i napisać ile ich jest i ile byś chciał za nie z wysyłką? (najlepiej paczkomatem)

27

@dely: jednym kompletem? czy czym? dyskietka? samym napedem?

28 Ostatnio edytowany przez Azbest (2018-10-30 12:02:15)

BTW: ze wzgledow obiektywnych pierwszeństwo będą mieli uczestnicy SV, chyba ze cenowo ktoś mnie przekona. Proszę wiec osoby które jeszcze tego nie zrobily o propozycje cenowe.

BTW2: Nie będzie nikogo chętnego na obudowy rackowe? 1U i 2U? Albo na kieszeń 3-zatokowa 5 napedów SCSI 68? Tudziez inne większe sprzęty?

BTW3: Czy będzie ktoś chętny aby zgrac na SV moje dyskietki? Ja mam walnieta stacje. Na ostatnim SV dalem ja komus do przeglądu ale zapomniałem komu... :(

29

Ja pudełko chętnie przytulę. Będę na SV.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

30

Azbest napisał/a:

samym napedem?

Zrozumiałem, że to są trzy napędy :) Czy w takim razie to jest napęd + 3 wymienne dyski? Jeśli tak, to kompletem :) Wyobrażasz sobie jakąś cenę?

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

31

Hej!
Dzieki wszystkim, którzy capnęli ode mnie sprzet na SV. Mam tylko prosbe aby osoby, które cos braly daly znac co braly (bo przez jakiś czas mnie nie było) a osoby, które za cos zaplacily z góry daly znac co i na jaki adres mam wyslac.