Czy tylko ja mam wrazenie ze wraz z 'nieaktywnymi' uzytkownikami (akcja usuwania ich z bazy promowana tutaj ostatnio) zginely tez ich posty?
TO NIE BYLO DOBRE!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Akcja i jej owoce ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy tylko ja mam wrazenie ze wraz z 'nieaktywnymi' uzytkownikami (akcja usuwania ich z bazy promowana tutaj ostatnio) zginely tez ich posty?
TO NIE BYLO DOBRE!
Podejrzewam, że posty ich mogą nie tyle zniknąć, co mogą zostać podpisane jako "Gość", a wtedy nie zawsze będzie wiadomo kto pisał, no ale cóż... ;)
Należy sporządzić Raport z nauczek z akcji. Na następny raz będzie jak znalazł.
Podejrzewam, że posty ich mogą nie tyle zniknąć, co mogą zostać podpisane jako "Gość", a wtedy nie zawsze będzie wiadomo kto pisał, no ale cóż... ;)
Ale one zniknely Majker!!!
Wczoraj czytalem jakies stare posty i odpowiedzi niektore sa skierowane do nieistniejacych interlokutorow.
eeeej no.....wejdzie sobie taki komodziarz na forum poczyta wątki z brakującymi postami...nie zrozumie i jeszcze bedzie sie chciał rzucic pod pociąg/wodolot/poduszkowiec/drezyne/pielgrzymke.... :)
Z tym kasowanie postow wyszla hujnia ;( szukam postow Żbika i wszytskie chyba zostaly wykasowane......to samo tyczy sie jego loginu
Spokojnie! Dely pewnie to naprawi ;)
niestety nawet dla Kierownika sa rzeczy niemozliwe.
...poszukam, bo zdarzyło się forum zrzucać .. chyba z 350PGM;- może więcej... być może było to przed akcją... :idea:
te posty są i w kosmosie również.
no to zaj*biście ...kolejnej osoby szukam "thejet" i znalezc nie moge ;/ lipa jak *uj............
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Akcja i jej owoce ;)
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 48 zapytań