Cześć,
robię przelew za wejściówki + koszulki , dla mnie i standardowo kolegi Filka. Wszystko opiszę również w przelewie.
Darque = 80/ wejściówka + 45 koszulka XL
Filque = 80/ wejściówka + 45 koszulka XL
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » SV2k18 - rejestracja, koszulki itd.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
robię przelew za wejściówki + koszulki , dla mnie i standardowo kolegi Filka. Wszystko opiszę również w przelewie.
Darque = 80/ wejściówka + 45 koszulka XL
Filque = 80/ wejściówka + 45 koszulka XL
@darque: wielkie dzięki!
kolejny update pierwszego wątku. jeszcze raz zwracam się z prośbą, aby nie czekać do ostatniej chwili :) dzięki!
@Creonix: a nie mówiłem, że w tym roku będzie tak samo? :D
Mówiłeś.
Termin niefortunny zarówno dla party jak zajęć w szkole, bardzo chciałbym być i teoretycznie w piątek... ale 6 godzin do Gdańska.... - nie wiem czy to ma sens. Cicho liczę na przesunięcie zajęć, miałem nawet zamiar pisać o ich przesunięcie ale za tydzień jest święto i przy okazji moje urodziny to wątpie że jakakolwiek szkoła nawet moja (ucząca chodzenia pod prąd) zrobi wtedy zajęcia.
@Creonix: termin może być niefortunny dla niektórych osób, ale w tym roku nie mógł być inny. dla mnie ma dodatkową zaletę, że mam wolny czwartek i mogę "na spokojnie" zająć się logistyką party :)
Pierwszy wątek uaktualniony. Przypominam, że to już ostatni tydzień na zamawianie koszulek !
kolejny update pierwszego wątku - osoby nabywające koszulki (opłacone z góry, bądź płatne przy odbiorze) oraz oficjalnie już zarejestrowane.
Deadline na zamawianie koszulek mija już za parę dni!
Ja poproszę XXL
Update pierwszego wątku.
Koszulki można zamawiać NAJPÓŹNIEJ do niedzieli - w poniedziałek rano lecą "do druku".
Kolejny update! Pamiętajcie, że koszulki można zamawiać NAJPÓŹNIEJ do niedzieli 21-go października.
Zaktualizowany pierwszy wątek. Pozostały dwa dni na zamawianie koszulek. De facto zamówienia wraz z projektem zostały wysłane już dzisiaj (drukarnie są dosłownie zawalone robotą i szykują się na drugą turę wyborów). Domówiłem dodatkowo 24 szt. w różnych rozmiarach. Od teraz nowe zamówienia lecą z tej "rezerwy", a to co zostanie będzie do nabycia na party-place na zasadzie - kto pierwszy ten lepszy.
Poszedł przelew za wejściówkę i koszulkę. Poproszę rozmiar M.
Ok, to chyba ostatni update pierwszej listy. 12 koszulek "poszło" już z listy rezerwowej (na szczęście były w takich rozmiarach). jutro zadzwonię i spytam czy można domówić jeszcze parę sztuk, ale szczerze w to wątpię bo już w piątek zostało wysłane zamówienie po koszulki gdzieś spod Warszawy. Dam znać.
@Alex_D: Ciebie również dopisałem do listy. Zrób proszę przelew za koszulkę + 15 zł przesyłka. Postaram się wysłać jeszcze przed party, ale nie obiecuję bo nie wiem kiedy będą do odbioru w drukarni.
Kasa poszła :)
Zrobiłem aktualizację pierwszego wątku. Niektóre osoby "rzutem na taśmę" złożyły zamówienie na koszulki w ostatniej minucie. Mam nadzieję, że dobrze wyliczyłem te "rezerwowe" ;)
update pierwszego wątku!
Jak już niektórzy zainteresowani (dopytujący się o koszulki) wiedzą, pozostały już tylko dwie S-ki z dodatkowej puli!
Wczoraj dostałem jednak mail'a od kolegi 0Rby / ELiTE napisał:
"Nie chce Ci sie wtracac, ale moze warto byloby rozwazyc opcje zbiorki pieniedzy od osob zainteresowanych koszulkami ponad pule, ktora juz sie rozeszla + koszt wysylki, dorobienie koszulek po evencie i wysylka poczta. Mysle ze wszyscy byliby zadowoleni. Zbiorke kasy mozna zrobic online na stronie + onsite na party."
Dlatego do tematu wrócimy po party - koszulki wyszły naprawdę świetnie!
W tzw. "międzyczasie" skontaktowałem się z drukarnią i udało się zrobić kolejne 10 szt. (tyle "czystych" koszulek było na stanie). Będę miał je do odbioru w piątek. Niestety przy takiej ilości cena wzrosła. Koszulki będą dostępne na zasadzie - "kto pierwszy ten lepszy". Jedna zarezerwowana jest już dla 0Rby'ego. Nie będę już aktualizował tego wątku, bo po prostu nie mam już na to czasu :) Pozdrawiam!
update pierwszego wątku! ostatni :)
p.s.
protestuję :)
-nie ma mnie na liście wpłacających przelewek za wejściówkę.
Koncert Ultrasid-a był zacny!
-
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV2k18 - rejestracja, koszulki itd.
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 60 zapytań