panowie, nie wiem czy jest sens się o to pytać, ale ja jestem gotowy zrobić sztaba w ten weekend :) trophy na pewno będzie za, a reszta?
nawet w 5tkę miło byłoby się spotkać :)
greets
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto REQ
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
panowie, nie wiem czy jest sens się o to pytać, ale ja jestem gotowy zrobić sztaba w ten weekend :) trophy na pewno będzie za, a reszta?
nawet w 5tkę miło byłoby się spotkać :)
greets
pod warunkiem,że piątka przybędzie...ja tam moge póki co; a inni?
ja moze moglbym wpasc ale dopiero po robocie....i gdy pewna osoba przywiezie cos ze soba 8)
to robimy tak: na Quaście (mam nadzieje,że nie tylko we trójke) ustalimy żelazny termin sztaba; tak żeby ludziom pasowało i by wymówek było jak najmniej:)
To jak ze sztabem termin 14.08.2004 godz 17-18 wam odpowiada ??
Postaram sie wyciagnac .. Pr0ba, Czajnika....sam bede miedzy 18-19..
DCR prosimy cie przyjedz ;]
Grey daj info czy da sie w tym terminie cos zorganizowac ;]
Teraz tak czy bedzie:
- Żbik
- Soth
- Maskotka
- Mac
- inni z Olsztyna ;]
- Trophy
- Hospes ;]
- Azbest
- GePard
- VLX
- inni z Polski ?? ;]
pozdr.
STRYKER
Hospens? wtf? kolo Hospes sie zwie...ale mogłeś nie pamietac,w sumie dawno go nie było...mi w sumie odpowiada...
hostes raczej się nie zjawi (Ola, zlituj się!!!), ale Tofi będzie raczej na bank... :)
oki, 14 Sierpień, SOBOTA (just be there!).
zzzzz.... phew....
Widzialem sie wczoraj z Hospesem i sobie razem pomrugalismy okiem na jego malzowine. Wszyscy zamezni chyba wiedza o co chodzi :)
Tak czy inaczej, Hospes chce ale wciska mi kit, ze nic nie wie, nie moze znalezc topica, nie zna daty ani miejsca.
Wiec moze niech kazdy do niego wysle mejla/zadzwoni, zeby mu sie przypomniec, co? :)
No Azbest dobrze gadasz ;) jedziesz autkiem to byście sie wzieli razem i taniej by wyszedl transport. Ty+Hospes+jego żonka + Maskotka...a i fajnie by bylo jakby wzial ze soba te Robbo ;] na st(E)ka/Falcona.. ;]
Hospes, nie daj się kobiecie! :twisted:
Panowie, ze strony organizacyjnej biba w sobotę jest załatwiona. spotkanie w Sobotę o godz. 17stej. napewno zrobi się jakiegoś grill'a - jeśli Stryker nie weźmie swojego to ja zabiorę marketowego za 9.99 :D
nie zapomnijcie o stuffie na grill'a! kiełbasa, karkoova etc :)
pozdrrrr :)
tylko Azbest jak bedziecie jechali a Ty bedziesz prowadził...to w imieniu Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami prosze...uważaj KURNA na nisko przelatujące...wróble....:)
Gep: zobaczymy co da sie zrobic, jednak lojalnie uprzedzam ze nie moge nic obiecac :)
Plus jest taki ze umylem sobie przednia szybe wiec... bedzie lepiej widac... wroble.... odbijajace sie od maski... :)
teraz coś ode mnie: będę (w tą sobotę)!
Zachęciłem też Sotha (PHoeniX'a), sa wiec duze szanse, iz ten legendarny zalozyciel grupy Apocalypse Raiders takze sie pojawi na Westerplatte...
Tylko warunek jeden: powrot ze sztabu nie_za_pozno (i nie w takim stylu jak ostatnio, hehehe).
dracon: no ja myślę! :) czy zakończenie sztabu ok godz. 24 to późno? chyba nie...
godz. 17sta, Westerplatte (wysiadka na przystanq Przystań Żeglugi).
rozkład bus'a 106 w Sobotę z Gdańska Głównego:
SOBOTA (bus 106)
odjazdy:
| 05 | 21n
| 06 | 01,41n
| 07 | 21
| 08 | 11n
| 09 | 01,41n
| 10 | 21
| 11 | 01n,41
| 12 | 21n
| 13 | 01,41n
| 14 | 21
| 15 | 01n,41
| 16 | 21n
| 17 | 01,51n
| 18 | 41
| 19 | 25n
| 20 | 15,55n
| 21 | 25
| 22 | 45
Odjazd z Westerplatte:
odjazdy:
| 05 | 53n
| 06 | 33
| 07 | 13n,53
| 08 | 43n
| 09 | 33
| 10 | 13n,53
| 11 | 33n
| 12 | 13,53n
| 13 | 33
| 14 | 13n,53
| 15 | 33n
| 16 | 13,53n
| 17 | 33
| 18 | 23n
| 19 | 16,56n
| 20 | 46D
| 21 | 21n
| 22 | 01
| 23 | 13D
...standardowo proszę o zabranie ze sobą przedłużaczy!
pozdrrr :)
czy zakończenie sztabu ok godz. 24 to późno?
hmmm... a nie? :? Jak z powrotem, taksowki przeciez nie bede brac.... :evil:
No i zaprezentuj tutaj "program artystyczny" sztabu - mam nadzieje, ze takowy jest... :rolleyes:
No dobra, szanowne Czosnki Z Elblaga - mowic mi zaraz kto jedzie! Ale to juz!
Michale, chyba za poważnie do tematu podchodzisz :)
ok, zróbmy tak:
godz. 17 rozpoczęcie (chlanie i demek oglądanie)
godz. 19sta - grill (grillowanie i piwa żłopanie)
godz. 20:30 - crazy compo (skakanie na azbestowym tapczanie)
jakbym zapomniał o powyższym to proszę o przypomnienie :)
pozdrrrr :)
czosnki z elbląga! jazda na sztaba! nie dajcie się kobiecie!!!!!!
Michale, chyba za poważnie do tematu podchodzisz :)
e tam, po prostu nawiazuje do najlepszych tradycji z ostatniej edycji (compoty itp.) :lol:
A wracac piechota pozna noca nie zamierzam powtarzac.... ;)
Poinformowal ktos Pr0be, Żbika oraz VLX-a o tym spotkaniu ???
DRC bedziesz mial blisko do morza wiec bedziesz mogl sobie poplumkac ;) /....Żbik, Pr0be poinformowani.
ok, zadzwoniłem przed chwilą do Trophy'ego (greets!) i lista uczestników sobotniej biby wygląda obecnie tak:
na 100% będą:
- Stryker
- Dracon (no, chyba że...)
- Trophy
- Gepard
- me
także minimum jest :D
oczekujemy jeszcze odpowiedzi od Azbesta, AdamaK, MacGyver'a, prObe, Żbika, Sotha, Czajnika :) i może Darth'a?
nie oczekujemy odpowiedzi (bo jej nie otrzymamy) od... Hospes'a, ponieważ............................................................ ponieważ............................................................
nie patrz na mnie takim wzrokiem...
ha! wczoraj na piwq w Big John'ym ok. godz. 21 z minetami moim oczom ukazał się kolega prObe z czajnikiem :) pytałem czy się zjawią i otrzymałem odpowiedź twierdzącą, więc...
mamy 7 osób które zjawią się na 100% :D :D :D
do zobaczenia jutro o 17 na Westerplatte!
Gep! Trophy chciałby zabrać się z Tobą na sztaba - get in touch.
cheerios.
No dobra do cholery - mowic mi tu zaraz jak na spowiedzi kto bedzie jechal z Elblaga!
hmm nie wiem czy ktos to jeszcze zdazy przeczytac, ale ja z Czajnikiem mozemy sie troche spoznic i byc ~18...
mozemy sie troche spoznic i byc ~18...
tak a nie kolo 20stej ;)
zdjecia :
TU(Stryker) i
TU(Żbik)
ogole mowiac bylo mega super wy**biście ;) kto nie byl niech zaluje !!!
Azbest masz u mnie mega k***a minusa ;]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto REQ
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 56 zapytań