8O Gdzie jest więcej Atarowców na południu, czy na północy kraju ? Hmm. Ja jestem osobiście Kaszubą, więc głosujemy :!:
MM: Ankieta zostala poprawiona!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
atari.area forum » Bałagan » Where are you ?!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
8O Gdzie jest więcej Atarowców na południu, czy na północy kraju ? Hmm. Ja jestem osobiście Kaszubą, więc głosujemy :!:
MM: Ankieta zostala poprawiona!
srodkowa.... ;)
BTW: jak nie umiesz stawiać ankiet to tego nie rob. Czemu ta ankieta jest z mozlwioscia wyboru dwoch odpowiedzi?
tudzież środkowa
Jam jest KASZUBA od urodzenia :))
Szkoda mi, że nie powróca już nigdy dawne czasy.....
Czyżby środkowa?
He, he, a tak BTW, to w tej chwili ludzie ze środkowej jest najwięcej, a ta część nie została uwzględniona w odpowiedziach. To dyskryminiacja! :twisted:
eee... Polska zewnętrzna?
nasi są wszędzie ...nawet w Azji ...
W PEKINIE????
"Ale w Pekinie???"
ogólnie bez sensu ankieta.
Benji wpadł, założył w pytę topików, po co się pytam?
...
ale...
w pekinie???
:D
hehe, dobre pytanie Eru...
Benji, po jakiego bolca założyłeś tyle topicuff?
...no ale w Pekinie...? :D
Zawsze mnie wkurzalo jak w prognozie pogody w radio pani mowi:
na polnocy deszcz, w Polsce poludniowej slonce na wschdzie jakstam.
A w Lodzi czyli w srodku??? :)
Łódź jest przecież na południu (przynajmniej ode mnie :) )
"Ale w Pekinie???"
Ale Fox???
:lol:
Btw. w środkowej - ankietę popraw!
Miker nie używaj imienia Pana Boga swego na daremnie!
Zawsze mnie wkurzalo jak w prognozie pogody w radio pani mowi:
na polnocy deszcz, w Polsce poludniowej slonce na wschdzie jakstam.
A w Lodzi czyli w srodku??? :)
To kara za Michala Wisniewskiego.
ostatnio widzialem FOX'a w chinskiej potrawce
:lol: zasililem szeregi polnocniakow? polnocnikow? :mrgreen:
Kiedys duzo bylo atarowcow na Północy i byli dosc aktywni, ze wymienie pierwszy w Polsce zlot atarowskiej sceny w Gdańsku (1990 r.). Pirx pamieta te czasy, na jego stronce bylo pare fotek z tej imprezy... 8) Dzialaly tu grupy takie jak ASF, MADMAN FEDERATION, HIGH VOLTAGE, MEGA ASSEMLERS, UTOPIA, USG oraz tacy freelancerzy jak AB Soft, SzymonSoft :), Krzyś Kubeczko, Grey, Trener, Czarny (hehe), XTD (w epoce przed Amiga), Krystian Bylica (autor ANIMATORA i DEATHLANDU) oraz paru innych.... :) Obecnie wydaje sie ze to wlasnie srodek Polski jest wypelniony atarowcami, no ale w Pekinie? :rolleyes:
BLB - lepiej brzmialoby "Ludzi Północy" :D
USG? wtf...a cio to?;) High Voltage to pamietam...z racji chorej muzyki do pewnego interka...MAC też pamiętam z racji ich wyśmienitego(TM) kodu w DCK;)
ASF; to Ci od długiej dekompresji???:)...freelancerzy powiadasz??? bracia "Szymonowie", Czarny aka Black Destroyer Software:) aka "podejdź a cie pobrudze" aka Apacz zwany jako "kipujący miedzy klawisze"...AB Soft (Plama 256) który sprzedał mi ledwo stękającą Californie...śp.Krzysiu K (rulzez4ver)...zapomniałeś o panu Mleko alias Milk...Trener aka Koacz (fajowe muzy trzepał...)...Extend juz nie pamięta atarowych czasów dobrze (to przez dizle)...:)Madman Federation...(tam chyba Taboo był albo sie myle)...nawet chyba jedno demko widziałem...o Utopii przez grzeczność nie wspomne bo konspiruje wciąż z panem Orionem:)....kurde kolesi było więcej ale lecytynka req...dlatego też...
nieśmiało....
grzecznie i powoli....
powiem tylko....
króciótko i na temat....
że....
NORTH POLAND!!!!!!!!!!!!!!
Swego czasu poludniowy wschod :) aka L00blyn
(denomia,taquart,gumi and kravco software)
samurai,slaves,waldi,gumi,mith,krawco,moja skromna osoba :) itp
a skąd pochodzi AS.... ) czytaliśta avatara (
nio to my idziem tera byka wydoić ( ach ta Martynka ona tylko te byki doi!) :lol: :lol: :lol:
cip cip cip - jak się woła na byka? :rolleyes:
-wiem taś taś......
Jak to pisał Miker światła co 100metrufff, grupa Slight stąd też pochodzi....
"grupa" Sword ( sfort soft :D ) tysz, a AŚ mieszka tutaj od zawsze i na zawsze...
Nio i kto wie gdzie mieszkam sobie....
*Mikery i cała Warszawa głosu nie ma :lol: :lol: ;)
Lubię tę swoją stolicę ......
outside ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Where are you ?!!
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 67 zapytań