8O Gdzie jest więcej Atarowców na południu, czy na północy kraju ? Hmm. Ja jestem osobiście Kaszubą, więc głosujemy :!:
MM: Ankieta zostala poprawiona!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Where are you ?!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
8O Gdzie jest więcej Atarowców na południu, czy na północy kraju ? Hmm. Ja jestem osobiście Kaszubą, więc głosujemy :!:
MM: Ankieta zostala poprawiona!
srodkowa.... ;)
BTW: jak nie umiesz stawiać ankiet to tego nie rob. Czemu ta ankieta jest z mozlwioscia wyboru dwoch odpowiedzi?
tudzież środkowa
Jam jest KASZUBA od urodzenia :))
Szkoda mi, że nie powróca już nigdy dawne czasy.....
Czyżby środkowa?
He, he, a tak BTW, to w tej chwili ludzie ze środkowej jest najwięcej, a ta część nie została uwzględniona w odpowiedziach. To dyskryminiacja! :twisted:
eee... Polska zewnętrzna?
nasi są wszędzie ...nawet w Azji ...
W PEKINIE????
"Ale w Pekinie???"
ogólnie bez sensu ankieta.
Benji wpadł, założył w pytę topików, po co się pytam?
...
ale...
w pekinie???
:D
hehe, dobre pytanie Eru...
Benji, po jakiego bolca założyłeś tyle topicuff?
...no ale w Pekinie...? :D
Zawsze mnie wkurzalo jak w prognozie pogody w radio pani mowi:
na polnocy deszcz, w Polsce poludniowej slonce na wschdzie jakstam.
A w Lodzi czyli w srodku??? :)
Łódź jest przecież na południu (przynajmniej ode mnie :) )
"Ale w Pekinie???"
Ale Fox???
:lol:
Btw. w środkowej - ankietę popraw!
Miker nie używaj imienia Pana Boga swego na daremnie!
Zawsze mnie wkurzalo jak w prognozie pogody w radio pani mowi:
na polnocy deszcz, w Polsce poludniowej slonce na wschdzie jakstam.
A w Lodzi czyli w srodku??? :)
To kara za Michala Wisniewskiego.
ostatnio widzialem FOX'a w chinskiej potrawce
:lol: zasililem szeregi polnocniakow? polnocnikow? :mrgreen:
Kiedys duzo bylo atarowcow na Północy i byli dosc aktywni, ze wymienie pierwszy w Polsce zlot atarowskiej sceny w Gdańsku (1990 r.). Pirx pamieta te czasy, na jego stronce bylo pare fotek z tej imprezy... 8) Dzialaly tu grupy takie jak ASF, MADMAN FEDERATION, HIGH VOLTAGE, MEGA ASSEMLERS, UTOPIA, USG oraz tacy freelancerzy jak AB Soft, SzymonSoft :), Krzyś Kubeczko, Grey, Trener, Czarny (hehe), XTD (w epoce przed Amiga), Krystian Bylica (autor ANIMATORA i DEATHLANDU) oraz paru innych.... :) Obecnie wydaje sie ze to wlasnie srodek Polski jest wypelniony atarowcami, no ale w Pekinie? :rolleyes:
BLB - lepiej brzmialoby "Ludzi Północy" :D
USG? wtf...a cio to?;) High Voltage to pamietam...z racji chorej muzyki do pewnego interka...MAC też pamiętam z racji ich wyśmienitego(TM) kodu w DCK;)
ASF; to Ci od długiej dekompresji???:)...freelancerzy powiadasz??? bracia "Szymonowie", Czarny aka Black Destroyer Software:) aka "podejdź a cie pobrudze" aka Apacz zwany jako "kipujący miedzy klawisze"...AB Soft (Plama 256) który sprzedał mi ledwo stękającą Californie...śp.Krzysiu K (rulzez4ver)...zapomniałeś o panu Mleko alias Milk...Trener aka Koacz (fajowe muzy trzepał...)...Extend juz nie pamięta atarowych czasów dobrze (to przez dizle)...:)Madman Federation...(tam chyba Taboo był albo sie myle)...nawet chyba jedno demko widziałem...o Utopii przez grzeczność nie wspomne bo konspiruje wciąż z panem Orionem:)....kurde kolesi było więcej ale lecytynka req...dlatego też...
nieśmiało....
grzecznie i powoli....
powiem tylko....
króciótko i na temat....
że....
NORTH POLAND!!!!!!!!!!!!!!
Swego czasu poludniowy wschod :) aka L00blyn
(denomia,taquart,gumi and kravco software)
samurai,slaves,waldi,gumi,mith,krawco,moja skromna osoba :) itp
a skąd pochodzi AS.... ) czytaliśta avatara (
nio to my idziem tera byka wydoić ( ach ta Martynka ona tylko te byki doi!) :lol: :lol: :lol:
cip cip cip - jak się woła na byka? :rolleyes:
-wiem taś taś......
Jak to pisał Miker światła co 100metrufff, grupa Slight stąd też pochodzi....
"grupa" Sword ( sfort soft :D ) tysz, a AŚ mieszka tutaj od zawsze i na zawsze...
Nio i kto wie gdzie mieszkam sobie....
*Mikery i cała Warszawa głosu nie ma :lol: :lol: ;)
Lubię tę swoją stolicę ......
outside ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Where are you ?!!
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 60 zapytań