Kupię Atari 7800 w wersji koniecznie NTSC (PAL posiadam).
Wiem że pewnie szybciej na AAge znajdę ale pomyślałem że może ktoś tutaj ma na stanie i się chce pozbyć.
Wysyłka do UK mile widziana.
Eagle
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » [K] Atari 7800 NTSC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię Atari 7800 w wersji koniecznie NTSC (PAL posiadam).
Wiem że pewnie szybciej na AAge znajdę ale pomyślałem że może ktoś tutaj ma na stanie i się chce pozbyć.
Wysyłka do UK mile widziana.
Eagle
Cześć, wyjeżdżam na tydzień, ale ok 5-6.09 pogadamy. Wyślij proszę e-mail, odpowiem.
Cześć, mieszkam w Stanach, mogę pomóc. Chcesz samą konsolę, czy coś jeszcze - zasilacz itp? Czy byłbyś w stanie załatwić mi w zamian sprawne ZX Spectrum 48 albo Plus? Bez zasilacza. Transakcja bezgotówkowa.
O masz... A gdzie byłeś jak ja szukałem? A Spectrum mam, i 48K, i Plus ;-)
ZuluGula: Na razie poczekam co mi odpisze uicr0Bee. Oczywiście potrzebne z zasilaczem.
ZX 48 gdzieś mam w domu.... ale nie mam pojęcia gdzie.
Wolałbym zatrzymać ale jak trzeba będzie poświęcić dla Atari to się nie zawacham.
Pozdrawiam
Eagle, okay, jak by coś to pisz.
Period, jak coś jeszcze chcesz ze Stanów, to pisz na PW.
Interesuje mnie tylko wymiana.
Przywieziesz czy wyślesz? Jest kilka rzeczy, które mnie interesują i w USA są łatwo dostępne, a u nas nie.
Wysylka. O referencje mozesz sie zapytac Duddiego albo Sikora. Ale od razu pisze, ze interesuje mnie glownie wymana za sprzet trudno dostepny w USA niz sprzedaż za gotówkę, dlatego pytam o ZX Spectrum. Przejrzałem twoje tematy i mam miedzy innymi 410 z uszkodzoną obudową, 2600 albo 600XL NTSC. Lepiej przejsc na PW niz zaśmiecać nie swoj temat.
do zamkniecia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » [K] Atari 7800 NTSC
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 64 zapytań