Nie będzie, nie będzie ;)
Każda krytyka jest potrzebna. Po Twoim sygnale pytałem innych Kolegów i nie zgłaszali tego problemu. Może niech się wypowiedzą na forum.
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Zasilacze - fabrycznie nowe, transformatorowe
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie będzie, nie będzie ;)
Każda krytyka jest potrzebna. Po Twoim sygnale pytałem innych Kolegów i nie zgłaszali tego problemu. Może niech się wypowiedzą na forum.
Mam tylko 2x CA, jedną starszą (WD 2797), drugą nowszą (WD1772) i w obu wchodziła ok wtyczka zasilacza od Jera.
ze dwa do krótkiego Atari ST..
Mnie by się przydały ze 2 do LDW2000 i CA oraz 1 do 1050
oo! przegapiłem taki wątek..
Przynajmniej po jednej sztuce do 1050/XF551, 520+/260 ST, XEGS - ale przy założeniu że mocniejsze niż oryginały żeby wytrzymały dopałki, odpowiednio: MegaSpeedy, UltraSatan lub inny wewnętrzny ha-de-de, vbxe+ultimate+stero+covox.
a ja proszę 2 do 1050 i jeden do ca2001.. jeśli można :-)
Poprosiłbym o zasilacz do LDW 2000. Lub ewentualnie zamienię się z kimś na zasilacz do Atari 520ST.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Zasilacze - fabrycznie nowe, transformatorowe
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 56 zapytań