Nabędę monitor 4:3 działający z VBXE, ST, Amigą itp. Najchętniej z listy polecanych w tym wątku.
Wymagania - brak bad pixeli, niepołamany. Wejścia SCART, Composite Video, audio RCA.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Monitor LCD ze SCART
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nabędę monitor 4:3 działający z VBXE, ST, Amigą itp. Najchętniej z listy polecanych w tym wątku.
Wymagania - brak bad pixeli, niepołamany. Wejścia SCART, Composite Video, audio RCA.
Mam LG M1721A, nie wiem czy działa z VBXE bo są dwie wersje CHASSIS w tym modelu. Oddam za free :)
To ja poproszę. Oddaję za przesyłkę - mój adres bez zmian. Dziękuję.
OK wysyłam, chyba że masz kogoś kto by na JagNes'ie odebrał.
Niestety. Proszę o wysyłkę.
Jutro po południu pójdzie.
Super. Dziękuję.
Monitor od rj1307 jest już u mnie. Niestety w związku z tym, że nie spełnia moich wymagań oddaję go pierwszemu chętnemu za darmo i płacę za przesyłkę.
Monitor niestety nie działa z VBXE i wykazuje lekkie drżenie obrazu na testowanych sprzętach - XL/XE i Jaguar przez SCART/RF. Być może z innymi będzie działać lepiej - dla mnie jest to nieakceptowalne.
Nadal poszukuję sprawnego monitora 4:3, wymagania jak w pierwszym poście.
Pierwszy, wysłałem PW
Poproszę adres do wysyłki na e-mail.
Bump.
Nadal szukam monitora.
Jak się objawia "niedziałanie" pod VBXE?
Brakiem obrazu.
Możesz wypisać modele które sprawdzałeś? Żeby nie duplikować roboty. Jak już moje 65xe wróci do mnie to sprawdzę te modele które mam.
To jest wątek w dziale Kupię / Sprzedam / Zamienię, w którym deklaruję chęć zakupu monitora zgodnego z moimi potrzebami. Na forum masz przynajmniej trzy wątki o monitorach do Atari.
Dobrze wiem. Mi chodzi o monitor dla Ciebie. Nie dla siebie - ja mam.
No właśnie poszukuję którego z tych, które w tych wątkach polecają użytkownicy. Np. LG 1721 - ale inna wersja płyty, niż w tym otrzymanym od rj1307, Samsung 930MP, ostatecznie LG M1931D.
Bump. Nadal poszukuję.
Mam takie coś LG DM2780D-PZ - działa z VBXE bo sprawdziłem. Tyle, że to jest FullHD 16:9. Leży se już nieużywany w piwnicy - mogę oddać.
Dziękuję, ale jest za duży - zupełnie bym nie miał gdzie go wstawić :(
Dely, a może chciałbyś Samsunga 941MP? Pasiu wypróbował z VBXE przez Scart (na Laście) i mówi, że działa. :) Tylko nie wiem, czy będzie mi się chciało go targać na party, bo jadę bez sprzętu. :P Najwyżej wysłałbym pocztą albo kurierem na początku przyszłego tygodnia.
Jeżeli działa z VBXE to bardzo chętnie poproszę.
Dely, a może chciałbyś Samsunga 941MP? Pasiu wypróbował z VBXE przez Scart (na Laście) i mówi, że działa. :)
Na 951MP przy sygnale RGB z Amigi/Atari ST leciutko drży obraz. Niezbyt uciążliwie, ale jednak. Do grania nie przeszkadza, nie wiem jak do pracy. Mam taki monitor i zarówno Ami, jak i STe pod niego podpinałem. Niestety, VBXE w tej chwili nie mam jak sprawdzić. Dlatego sugeruję najpierw sprawdzić żeby nie okazało się, że obraz jest, ale jednak nie do końca taki jak by się chciało.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Monitor LCD ze SCART
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 65 zapytań