Mam problem z moim nowym TT - jest "niestabilny"...
Wydaje mi sie ze dzieje sie tak tylko z NVDI (5.01 ale probowalem tez 4). W losowych momentach TT wywala dwie bomby (czasem jedenascie). Chwile uzywalem go bez nvdi i nigdy sie nie wywalil... NVDI instalowalem kilka razy (z dyskietki, z HXC, z ultrasatana) zeby wykluczyc jakies bledy... Czasami wywala sie tuz po wczytaniu nvdi, czasami dziala chwile i przy uruchomianiu jakiegos programu sie wywala, czasem po otworzeniu kontrol panela... Przed chwila tuz po pojawieniu sie GEMu obraz zmienil kolor na niebieski... Wydaje mi sie tez ze najczesciej wywala sie w trybie TT-Medium (choc w innych tez).
Resetowalem i modyfikowalem na wszelkie sposoby - zawsze to samo... Wywala sie niezaleznie od akcesoriow/auto itp.. Jak laduje tylko HDDrivera (10.11) i nvdi (i tylko to) - efekt ten sam...
Ram (ST i TT) testowalem yaart-em - wszystko wyglada ok..
Jakies pomysly...?
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.