Powinno być nieco lepiej. Proszę o sygnały, gdyby nie :)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Powinno być nieco lepiej. Proszę o sygnały, gdyby nie :)
dzieci w świetlicy szkolnej w Górnej Wolcie dziękują za przyspieszenie aa, takie mnie doszły słuchy
edit:
przy okazji tego wątku poruszę pewną ważną sprawę...nie wiem czy wiecie, ale na forum są też osoby głęboko wierzące, które mogą sobie nie życzyć, aby mieć szatańską liczbę napisanych postów, czy nie da się tego jakoś ominąć?
dely - nie wiem co zrobiłeś ale puki co jest o niebo lepiej :) !
Teraz AOnline mnie chodzi wolniej niżeli AA :)
przy okazji tego wątku poruszę pewną ważną sprawę...nie wiem czy wiecie, ale na forum są też osoby głęboko wierzące, które mogą sobie nie życzyć, aby mieć szatańską liczbę napisanych postów, czy nie da się tego jakoś ominąć?
@gorgh: napisać szybko dwa posty jeden za drugim? Myślę, że to załatwi sprawę ;P
Albo wysłać jeden post dwuklikiem. To szatańskie rozwiązanie niewątpliwie przechytrzy i szatana i Pana Boga.
:)
W sumie teraz Gorgh nie ma jak nam odpisać :)
Trzeba poczekać aż Bóg "mrugnie" i wtedy szybko kliknąć :)
łu-bu-dubu, niech żyje nam Kierownik naszego Klubu! Jest szybko, czyli tak jak ma być.
Lepiej nawet z Chromowym oszczędzaniem danych na telefonie. A myślałem że to proxy to psuje.
Przeleciałem jeszcze raz indeksowanie i wyłączyłem parę rzeczy, a na dodatek krap zresetował serwer. Widać pomaga.
Albo wysłać jeden post dwuklikiem. To szatańskie rozwiązanie niewątpliwie przechytrzy i szatana i Pana Boga.
Musi zaczekac az aa znow zamuli. Teraz jest rakieta i grochu nie zdazy z dwuklikiem ;)
Mogę się na chwilę zamienić na konta. Ja tam lubię trzy szóstki:-) Tylko czy taka zamiana przechytrzy któregoś z Najwyższych?:-) No i którego?:-)
Edit: wysłanie tego posta trwało u mnie około 10s.
Edit2: wysłanie edita trwało ułamek sekundy.
dzięki za rady Panowie
pomyślałem, że dedykuję ten xxx post Pinowi, z racji tego, że ten człowiek jest od dawna już potępiony.
edit:
będę się za ciebie modlił :)
Zastanawiam się, czy spowodowane jest, że serwer opiera się na Apache-u 1.3.x i PHP 4.x.x? (no chyba, że to "fake") Wiekowość i parametry maszyny?
@macgyver: ale przecież wiekowość samego forum, silnika, itd. jest taka sama jak wiekowość maszyny, apache-a i php-a, więc forum chyba powinno po latach chodzić tak samo. Jak odpalam RiverRaid na Atari po latach, to też ciągle chodzi mi tak samo:-)
@Mq ... ale włącz RiverRaida i graj przez parę miesięcy ciągle bez przerwy ... ciekawe jaki będzie efekt :)
Przez parę miesięcy nie próbowałem, ale jak byłem dzieciakiem i męczyliśmy się czasem z bracholem i tatą przez kilka godzin, żeby wczytać grę z magnetofonu z mocno już zmęczonej taśmy, to jak się w końcu udało, to nie jeden raz mieliśmy Atarkę włączoną przez 2-3 tygodnie non stop:-) Tak że mogę potwierdzić, że po 2-3 tygodniach bez resetu gry na Atari chodzą ciągle tak samo płynnie i bez zacięć:-)
Ha!
Zacząłem śledzić sprawę Kaza na forum AA i powód jego opuszczenia tego forum i natknąłem się na coś takiego
Czyżby powodem odejścia Kaza była liczba postów?
Szczęść Boże!
Coś ostatnio AA zaczęło znowu mulić ....
Czy dodawanie postów na forum tylko mi znowu się wydłużyło .... ?
Niestety nie.
Kierowniku - coś jest znowu nie tak z dodawaniem postów .... po naciśnięciu wyślij całość odświeża się dopiero po dłuższym czekaniu. Podgląd tematów w drugiej karcie pokazuje że odpowiedź jest już dawno na forum.
Nie wiem jak Wam ale mnie od kilku dni wysyłanie postów (po kliknięciu "Wyślij" oczywiście) trwa z minutę czy dwie.
u mnie tak samo
Ale zaraz będzie update silnika, więc poczekajmy jeszcze chwilę...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Od jakiegoś czasu wejście na główną stronę forum "trwa wieki"
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 58 zapytań