Witam ,
Czy wyżej wymienione komputery były kiedy używane do o edycji wideo lub do generowania grafiki 3d ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Atari mega ste , ty obróbka wideo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ,
Czy wyżej wymienione komputery były kiedy używane do o edycji wideo lub do generowania grafiki 3d ?
Do edycji Video raczej nie, ale do grafiki 3d jest trochę rónych programów.
Te programy jakościowo są na poziomie Amigi ? Szukam zastosowania jeśli kupiłbym taki komputer.
Nie mam pojęcia jak wypadają jakościowo, nigdy ich specjalnie nie używałem, Amigi też nie. Podejrzewam że do programu Maya nie mają startu.
Hmm do obróbki wideo na ST to specjalnie nie słyszałem choć niewykluczone, że coś było. Do 3D nawet sporo softu było, ale wątpię żeby cokolwiek dziś mogło się równać z czymkolwiek używalnym na Amidze (Lightwave, Imagine czy czymś tam jeszcze) :> Ale jako ciekawostkę można powiedzieć, że CAD-3D od Cyber Studio było prekursorem dla 3D Studio Maxa ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Atari mega ste , ty obróbka wideo
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 64 zapytań