Sorry pilat23, you are banned from using this forum!
This ban is not set to expire.
Mają jakiś błąd czy ......
Możecie sprawdzić czy da się tam zalogować?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Czy ktoś wie czemu dostałem Bana na forum c64power?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sorry pilat23, you are banned from using this forum!
This ban is not set to expire.
Mają jakiś błąd czy ......
Możecie sprawdzić czy da się tam zalogować?
Wysłałem Ci testowe PM przez system prywatnych wiadomości forum i moja wiadomość
poszła - czyli nie masz bana bo wtedy by pojawiła się informacja, że użytkownik jest zablokowany.
Ostatnio coś kombinowali z blokowaniem całych klas IP - chodzi o zablokowanie jednego
pijaka, żeby się tam już nie zalogował. Może Twoje IP znalazło się w tej grupie zbanowanych ?
Masz możliwość zalogować się używając innego dostawcy internetu? Np podpinając komórkę
do kompa i udostępniając z niej internet? Wtedy miałbyś jasność że coś nie halo z Twoim IP.
@pilat23: Jeśli masz FB, to może napisz do Rafa poprzez https://www.facebook.com/c64power/.
Mieliście racje przez Playa jest blokada przez INEA brak blokady. Wyglada na to ze zablokowali ludzi z sieci komorkowej. Dziekuje za pomoc!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Czy ktoś wie czemu dostałem Bana na forum c64power?
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 51 zapytań