Bry, nazbierałem trochę oryginalnych kaset z grami/programami, których dumpów nie znalazłem jeszcze w sieci, np. na atarimania.com. Odkładałem je planując kiedyś przysiąść i je zgrać do .cas, ale oczywiście ciągle brakuje czasu. Mam zakolejkowanych wcześniej wiele innych rzeczy do zrobienia w mojej kolekcji retro-gratów, a szkoda żeby te taśmy leżały i się "filcowały". Poza tym moje dotychczasowe próby ".cas-owania" wychodziły mi tak-sobie... i lepiej byłoby gdyby podjął się współpracy ktoś ze sprawdzonym sprzętem, doświadczeniem i dobrymi dotychczasowymi wynikami w ".cas-owaniu".
Widzę to tak, że dostarczam moje kasety, a Wspólnik je:
1. zgrywa do .cas,
2. ogłasza tutaj wyniki pracy,
3. odsyła do mnie kasety (jak trzeba to na mój koszt),
4. publikuje gdzie uważa za stosowne (pigwa, atarionline, atarimania, itp. itd).
Ja wcześniej, albo w międzyczasie, skanuję same kasety + instrukcje i pudełka i też wysyłam do opublikowania, do kompletu do dump-ów.
Myślę że w pierwszej transzy będzie kilka-naście/dziesiąt kaset. Chciałbym aby wspólnik odpowiedzialnie zadeklarował szybki termin, bo gdyby miały leżeć miesiącami, to równie dobrze mogą leżeć u mnie :)
Przewiduję też możliwość odsprzedania kaset gdyby była taka chęć z drugiej strony i dojdziemy do porozumienia co do ceny, ale pod warunkiem wcześniejszego wykonania i upublicznienia ich dumpów.
Jest chętny z wolnymi mocami przerobowymi? kr0tki, dely, voy, seban, ... ?
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--