Elówka! :)
Jako, że będę dziś oglądać nowe potencjalne pplace, przy okazji spytam o termin*.
Jeżeli chcecie inny termin - proszę o info w topicu.
* może wyjść zupełnie inaczej, ponieważ nie wiem, jak z terminami na "miejscu".
Pozdro!
m.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2018 - pierwsze ustalenia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Elówka! :)
Jako, że będę dziś oglądać nowe potencjalne pplace, przy okazji spytam o termin*.
Jeżeli chcecie inny termin - proszę o info w topicu.
* może wyjść zupełnie inaczej, ponieważ nie wiem, jak z terminami na "miejscu".
Pozdro!
m.
Jak dla mnie to brak odpowiedzi. Za daleki termin, nie wiem co będę wtedy robić :)
... ee, w czerwcu jest długi łikęnd, no i jest cieplej! ;) Lobbuje za terminem numer cwaj.
I jest multum innych imprez... ;)
Nie samym Atari człowiek żyje... Ale przecież jeśli wygra długi weekend to nie będę Rejtana robił, nie?
.. nie chadzam do opery :P ... a na dzień dziecka dzieci można wraz z rodzinami w prezencie brać na Wapniaczka :)- Dzieci już wyrośnięte, więc spokojnie w większości można ułożyć "między innymi" na PP ;) .. no chyba, że Lewis i Kiero zapoda marsza na dobranoc...
Ja też nie chadzam. Kroi mi się w tym czasie inny zlot i po prostu wolałbym wcześniejszy termin.
Ale i tak najważniejsze jest aby wiedzieć jak najszybciej o terminie (jaki by on nie był)!
Na razie mało konkretów, ale zawsze coś.
Ale jednym jest cena - 1100 za dobę - to nieco dużo. Raczej szukamy dalej...
Szkoda, bo miejscówka fajna.
Update - odezwała się osoba władna (prezesowa), nie jest tak źle... szczegóły niebawem. :)
Aha, raczej ten drugi termin.
Z nowej. :)
Ale co do samej miejscówki, to też jeszcze chwila.
i co coś wiadomo? Będę rezerwował pociągi / autobusy do Warszawy na czasie.
No pskoro miker odezwał się na facebooku podczas streamu to gorąco apeluję by znalazł miejscówę szybko i dał znac o termine -może zarezerwuję szybko trabnsport? A oczywiście przy organizacji pomogę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2018 - pierwsze ustalenia
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 62 zapytań