Elówka! :)
Jako, że będę dziś oglądać nowe potencjalne pplace, przy okazji spytam o termin*.
Jeżeli chcecie inny termin - proszę o info w topicu.
* może wyjść zupełnie inaczej, ponieważ nie wiem, jak z terminami na "miejscu".
Pozdro!
m.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2018 - pierwsze ustalenia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Elówka! :)
Jako, że będę dziś oglądać nowe potencjalne pplace, przy okazji spytam o termin*.
Jeżeli chcecie inny termin - proszę o info w topicu.
* może wyjść zupełnie inaczej, ponieważ nie wiem, jak z terminami na "miejscu".
Pozdro!
m.
Jak dla mnie to brak odpowiedzi. Za daleki termin, nie wiem co będę wtedy robić :)
... ee, w czerwcu jest długi łikęnd, no i jest cieplej! ;) Lobbuje za terminem numer cwaj.
I jest multum innych imprez... ;)
Nie samym Atari człowiek żyje... Ale przecież jeśli wygra długi weekend to nie będę Rejtana robił, nie?
.. nie chadzam do opery :P ... a na dzień dziecka dzieci można wraz z rodzinami w prezencie brać na Wapniaczka :)- Dzieci już wyrośnięte, więc spokojnie w większości można ułożyć "między innymi" na PP ;) .. no chyba, że Lewis i Kiero zapoda marsza na dobranoc...
Ja też nie chadzam. Kroi mi się w tym czasie inny zlot i po prostu wolałbym wcześniejszy termin.
Ale i tak najważniejsze jest aby wiedzieć jak najszybciej o terminie (jaki by on nie był)!
Na razie mało konkretów, ale zawsze coś.
Ale jednym jest cena - 1100 za dobę - to nieco dużo. Raczej szukamy dalej...
Szkoda, bo miejscówka fajna.
Update - odezwała się osoba władna (prezesowa), nie jest tak źle... szczegóły niebawem. :)
Aha, raczej ten drugi termin.
Z nowej. :)
Ale co do samej miejscówki, to też jeszcze chwila.
i co coś wiadomo? Będę rezerwował pociągi / autobusy do Warszawy na czasie.
No pskoro miker odezwał się na facebooku podczas streamu to gorąco apeluję by znalazł miejscówę szybko i dał znac o termine -może zarezerwuję szybko trabnsport? A oczywiście przy organizacji pomogę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2018 - pierwsze ustalenia
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 63 zapytań