eru wyproowaj, my wyprowamy aby demo skonczyc po 10h dziennie :X
KONCZYC DEMA I PRZYJEZDZAC ! no ehz!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Nie jade :(
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie, ja nawet dema nie probowalem w tym roku, ale od chwili przylotu do Polski 12 dni temu zdazylem juz jechac pociagiem, niech policze, 8 razy (nie licze laczonych), jutro znowu, w czwartek znowu i w piatek do Ornety. Szykujcie zestaw reanimacyjny :)
Justa pomaga w demie czy robi za muze ? :D
A ja proponuje, zeby ten kto ma nie być mówił sam za siebie. Dracon co to za sianie defetyzmu!. A co do dema Jaskiera, to nie po to on wypruwa flaki zeby go nie było (dema).
Maciek trza być twardym a nie mientkim ... pozdrowienia dla Grzegorza ... mam nadzieję, że jego też zobaczę :)
JEzeli chodzi o Jaskiera - mejlowalem z nim wczoraj i pisal ze jest szansa (duza; ) ze bedzie wiec spoko!
eru: a heh a zebys wiedzial, ze Muza wplynela na czesc dema - opowiem Ci przy piwku ; )
Dracon wiec sieje defetyzm i tyle ;)
PS. A wiecie kto ... :twisted:
Dracon wiec sieje defetyzm i tyle
te, Kierownik, zobacz moze 5. post od gory (1. strona tego topicu), to zauwazysz skad sie zaczal defetyzm... A nie tu powtarzasz szybko za X-em. :twisted:
A mnie z roznych wzgledow na pewno nie bedzie, wiec sam to potwierdzam teraz.
Bawcie sie dobrze i bezpiecznie... :)
SHOW MUST GO ON jak to sie mowi... :lol:
Update dla kierownictwa: zapytaj sie osobiscie TeBe jak nie wierzysz... Ja wiem to od niego...
Te, Dracon, nie widze jakos w tym poscie nic na temat Jaskiera czy tez Bebego? ;)
... widocznie benzyna się skończyła ...
a ja ostatnio spie po 3h/dobe ze wzgledu na zblizajacego sie chwasta. pinek i ntp zreszta podobnie. chyba cos bedziemy miec.
do zrobaczenia na party! :)
Maciek trza być twardym a nie mientkim ... pozdrowienia dla Grzegorza ... mam nadzieję, że jego też zobaczę :)
Do tatka i innych! jedziemy na 99%. Jak to mój tata powiedział przed chwilą "jesteśmy nie do zdarcia!" I ma racje. A ja już na liście gości w[pisałem się na 0%. Trza to odkręcić
Grzybson >> tak trzymać i pozdrów Grzybsona Seniora ;p
do zobaczenia ... no, za 24godziny już bedziemy pod olsztynem ;p
Meska: tja... ja za 24 godziny bede pewnie w pracy... podobnie jak za 36 godzin... :)
Niektorzy to maja _ZA_DOBRZE_ :)
Przygotujcie tam wszystko jak nalezy. I bez zbednego pijanstwa :)
e tam zbednego - zatankuje cie azbest na caly rok :) pigwa rekords rzy.... :) nie nie jeszcze nie :)
YO YO, sprawdz to!
Od matki dostalem troche kasy, wiec jade z Wami jomassy!
xan >> brawo! zuch chłopak 8) . tak wiec 11:45 pod jebusem na głownym ;p (jedziesz ze swoją kobietą?)
mam plakaciki ładne zeby zaznaczyć nasz terenik już w krakowie ;).
kobieta sprzata mieszkanie po przeprowadzce i pewnie bedzie sprzatac do niedzieli, wiec nie jedzie. Poza tym G.A.Z.U raczej jej nie przewiduje.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Nie jade :(
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 64 zapytań