Udało się bo wiadomość doszła.
Odpowiedź na PW.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] Atari 520STFM - wersja Discovery Pack - BOX
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Udało się bo wiadomość doszła.
Odpowiedź na PW.
poprosze o nr telefonu, tu , na pw lub na maila - micromax@tlen.pl
mijaja kolejne 2 tygodnie a nic sie nie zmienia.
widzę, że sprawa totalnie olana, szkoda ze forumowy użytkownik okazał się zwyczajnym oszustem i złodziejem, w dodatku cisnąc nam kity o rzekomym wypadku starał się zagrać na czas. Za pewne w niedalekiej przyszłości pod nowym nickiem w dalszym ciągu będzie szukał frajerów co mu pieniądze prześlą.
mineły 3 miesiące.
Kurcze, a wydawało mi się, że taki fajny gość....Zawsze podawał jakiś poważny powód opóźnień w dostawach i zawsze mnie to jakoś przekonywało, ale tym razem, ten (niby) poważny wypadek...
to sciema, od informacji o wypadku minelo 1,5 miesiaca i nic sie nie zmienilo. to gra na czas.
ja dzis bylem przesluchiwany na komisariacie w tej sprawie, przekazalem dokumentacje, korespondencje , potwierdzenie wplaty. nie odpuszcze.
micromax: i bardzo dobrze, teraz będzie można dopiero zweryfikować, czy rzeczywiście miał wypadek (tu ciężar dowodzenia będzie spoczywał na sprzedającym), czy problemy ze zdrowiem i żona to jedynie wytwory wyobraźni.
Swoją drogą ze 3 lata temu miałem niemiły epizod kupując Amigę 1200 z ogłoszenia olx. Przez kilka tygodni facet grał na zwłokę, że miał opóźnienia, poczta zagubiła, przy czym nie mógł podać nr listu, bo niby już wrócił do UK. Później przestawał odpisywać i odbierać telefony. Gdy mu napisałem, że z powodu tych kilku stów będzie ukrywał się niczym szczur w rynsztoku do końca życia, bo ja nie mu nie podaruje, to nie dowierzał. Facet podał lewy adres, konto bankowe na słupa, ukrywał się,a kolejne rzeczy "sprzedawał" korzystając jedynie z telefonu na kartę. Na całe szczęście telefon miał wcześniej kontakt z kartą prepaid Orange, którą dawno temu całkowicie dobrowolnie zarejestrował. Wyrok skazujący, obowiązek naprawienia szkody wykonany, jednak skutki skazania jeszcze długo będą widoczne aż do zatarcia.
Ma ktos dane tego zlodzieja ? adres, telefon, dane gdzie robil przelew, jakies zrzuty ekranu itd ?
jesli tak prosze o kontakt na PW, jesli ktos jeszcze zostal oszukany prosze o kontakt. mimo ze minelo troche czasu ja sprawe pcham dalej, nie odpuszcze, jesli bedzie nas kilku to paragraf sie zmieni i koles sie nie wywinie niska szkodliwoscia spoleczna...
Na PW przesłałem Ci dane przelewu i kilka wskazówek od prawnika z którym gadałem.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] Atari 520STFM - wersja Discovery Pack - BOX
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 55 zapytań