1

W ramach akcji 'zróbże miejsce w piwnicy' stanąłem przed koniecznością 'puszczenia' części stuffu.
W tym poście będą to periodyki ale prawdopodobnie będzie tego więcej (podobnie jak to było w ubiegłym roku przed Silly).
Tak więc przechodząc do sedna pozbędę się chętnie magazynów Bajtek, Atari Magazyn, Computer Studio, Top Secret, Amiga, C&A, Gambler, Moje Atari, PC Kurier, Net World, Świat Atari, Unix Forum, Tajemnice Atari i inne około-komputerowe z tych lat.
Nie są to całe roczniki, jeśli będzie zainteresowanie to podam które numery. Stan jest w większości dobry i bardzo dobry.
Nie podaje ceny - oczekuje propozycji - każda oferta będzie poważnie przeze mnie potraktowana (pigwa Wam podziękuje :)

PS. Czy na SV będzie ktoś z POFO? Padła mi bateria w karcie pamięci (sterownik poszedł...) i nie widzi napędu CF. Potrzebuje pomocy :)

2

Jestem zainteresowany: Bajtek, Moje Atari, Tajemnice.  Nie mam pojecia ile to moze byc warte.

.

3

Zaproponuj coś. Z pewnością się dogadamy? Będziesz na SV? To by uprościło ew. przekazanie.

4 Ostatnio edytowany przez pablozp (2017-10-30 20:20:23)

Będę na SV . napisz  jakie numery masz.

.

5

Jak dojadę na SV to wezmę PoFo, no problem :) Jak podrzucisz pliki, to wrzucę je na swoją kartę pamięci.
Tajemnice Atari z chęcią bym CI przetrzebił - uzupełnij numery których nie mam, ale chyba się spóźniłem.

grzybson/SSG^NG

6

OK, siądę na dniach i określę dokładnie jakie numery mam.
@grzybson: nie, póki co 'negocjujemy'. i dzięki za pofo, pogadamy jeszcze o tym 'w innym wątku' :)

7

Czy posiadasz nr specjalne Bajtka? Jestem też zainteresowany  światem atari, tajemnicami atari i moje atari...

8

Czy posiadasz nr specjalne Bajtka? Jestem też zainteresowany  światem atari, tajemnicami atari i moje atari...

9

Dzis postaram sie to obfocic i opisac. Dam znac.

10

hej, gdybyś posiadał TopSecret nr 1 i 2 (tak, dwa pierwsze numery, aalbo chociaż nr 1, one są z roku 90.) to jestem zainteresowany :-]

11

Z przyczyn 'obiektywnych' foto i opisy zrobic bede mogl dopiero w weekend. Sorry.

12

Ok, czekamy...

13

Wiem że mnie zagryziecie za odszczepienie od platformy, ale jak coś brałbym C&A i Amiga :( Podaj numery, cenę, zrób zdjęcie a sie dogadamy :)

Atari Falcon 030 14MB, CF 8GB

14

Porobilem fotki. Poki co nie mam kiedy spisac numerow. Zainteresowani moga sprawdzic sobie na zdjeciach.
UWAGA: Mam tez do opchniecia ksiazke ATARI BASIC pod redakcja Wieslawa Miguta.
Link do fotek: http://supra.link/stuff/pisma/ (uwaga: balans bieli szwankuje miejscami... sorry)
@Yaspr: cos o C&A tez jest.

Zainteresowanych prosze o kontakt.

15

Azbest napisałem do Ciebie na PW. Jestem zaintereowwny światem atari, moje atari i tajemnicami atari.

16

Hej,
Wrzucilem liste tego co mam. Bardzo bym prosil osoby zainteresowane o PW - temat: "PISEMKA" a w tresci co i jakie numery oraz propozycje ceny. Wiem, ze kilka osob to juz zrobil ale chcialbym miec informacje "w kupie".

17

Odswiezam kotleta. Poprzednim razem z powodow osobisto-zawodowych nie wyszlo. Może tym razem się uda. Preferuje 'pchniecie' calosci. Dajcie znac jeśli ktoś jest zainteresowany.

18

Ja podtrzymuję zainteresowanie Tajemnicami Atari, mogę odebrać na SV.

grzybson/SSG^NG

19

Ja też potwierdzam zainteresowanie.
Do tego dorzucam dyskietki ls120

Weźmiesz na SV że sobą te rzeczy?

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

20

@willy: ok, zanotowałem :)
Tak, wiekszosc rzeczy będę miał na SV.