Nie naprawię magnetofonu.
Oto szyczyt moich możliwości hardware-owych:
http://atarionline.pl/forum/comments.ph … =1#Item_19
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Fabrycznie nowe gry na Atari na kasetach
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie naprawię magnetofonu.
Oto szyczyt moich możliwości hardware-owych:
http://atarionline.pl/forum/comments.ph … =1#Item_19
Kolejna dziesiątka tytułów gotowa. W sumie jest już 30 tytułów i jadę dalej! Chętnych zapraszam do zamawiania, jak zwykle zamowienia (małpa) retronics (kropka) eu. Cena 35 zł sztuka.
I jeszcze dwa. Jakość tych fotek jest średnia, lepsze wrzucę niebawem. Aha, Mózgprocesor ma instrukcję w formie książeczki, która jest jednocześnie kartą kodową.
a dyskietki beda ? chetnie bym zakupil
Dyskietki będą jako wersja kolekcjonerska. Ale w innej postaci niż do tej pory.
to czekam na info w takim razie. gdyby sie udalo kupic tak samo jak ostatnim razem to bylo by super.
Dyskietki będą jako wersja kolekcjonerska. Ale w innej postaci niż do tej pory.
Co znaczy w innej postaci?
Jak w takim razie będzie wyglądała wersja dyskietkowa i ile sztuk będzie dostępnych?
Już coś było wspominane o Jewel boxach także można się tego spodziewać :)
Tak, będą jewel boxy, niebawem szczegóły. Ile sztuk? Bardzo niewiele. Teraz przyjęty przeze mnie model wydawniczy to jak najwięcej tytułów, taniej niż poprzednia wersja kolekcjonerska, ale przy ograniczonym nakładzie.
To dla mnie na pewno A.D.2044 na dyskietce w takim razie :)
dla mnie tradycyjnie caly zestaw w pakiecie. :-)
Przy okazji szykowania kolejnych dziesiątek tytułów, zauważyłem, że pierwsza dziesiątka (a także częściowo druga) zaczyna się kończyć - mówię o wersji Classic. Jeśli więc ktoś jeszcze chciałby coś dokupić, ostatnia szansa, bo raczej nie będę już produkował tytułów z 1 dziesiątki. Skupię się na kolejnych.
Równocześnie ogłaszam wyprzedaż edycji kolekcjonerskiej - są wszystkie dostępne tytuły na kasetach, a także niektóre na dyskietkach. Cena za komplet 10 tytułów - 300 zł - jest to cena o wiele poniżej kosztów produkcji, ale muszę wyczyścić magazyn.
Ponieważ wiele osób dopytuje się o los kolekcji w wersji kolekcjonerskiej na dyskietkach, śpieszę poinformować, że w dużych boxach jak do tej pory, kolekcja nie będzie kontynuowana. Wersja kolekcjonerska dyskietkowa będzie się ukazywać w jewel boxie, w formacie jak na obrazku. Dla porównania kaseta w wersji Classic. Taka zmiana spowoduje obniżenie ceny, jak również możliwość wydania o wiele większej liczby tytułów. Minusem będzie bardzo limitowany nakład. Plusem - dla wielu, co wiem z narzekań tu i ówdzie - kolekcja będzie potrzebować znacznie mniej miejsca. Oczywiście ukaże się także w bardzo ograniczonym nakładzie pierwsza dziesiątka dyskietkowa w takiej postaci. Osoby mające już big boxy, będą mogły dokupić za symboliczną opłatą samo opakowanie w nowej postaci.
Kiedy przewidujesz pojawienie się kolekcji na dyskietkach? I czy można już zarezerwować sobie tytuły?
W listopadzie. Rezerwuj :)
Chociaż tytułów pewnie będzie 40, jednak pierwsza dziesiątka ukaże się wtedy, gdy sprzeda się wersja obecna kolekcjonerska czyli big-box.
To dla mnie: A.D.2044, Klątwa, Władcy Ciemności na dyskietkach :)
Jak już napisałem, Klątwa i Władcy Ciemności ukażą się wtedy, gdy sprzedadzą się wszystkie egzemplarze kolekcjonerskie. A dużo już ich nie zostało.
Przy okazji podrzucam wizualizację kolejnych tytułów - tak, to już czwarta dziesiątka powstaje!
Okładka gry "Upiór" przywołuje upiorne wręcz wspomnienia, koszmarna gra i do tego ten krzywy uśmiech pogardy pana z Avalonu, kiedy sprzedawał mi kasetę z tą grą... a tak poza tym to fajno fajno ;-)
Są tacy, którzy uwielbiają grę Upiór.
Temat nieco przycichł, co nie oznacza, że nic się nie dzieje :)
Nowa edycja kolekcjonerska będzie wyglądać tak, jak na załączonych zdjęciach. Pokazany jest prototypowy egzemplarz przedprodukcyjny, stąd niedoskonałości - nie będzie ich w wersji finalnej. Wersja dyskietkowa - wewnątrz pudełka znajdą się mapy, dyskietki i instrukcje. W grach, do których mapa nie może być wykonana - będzie jakiś inny dodatek. Czasem będą też karty kodowe.
Gotowa jest też czwarta dziesiątka tytułów Classic na kasetach - kasety będą tylko w takiej postaci dostępne. Niebawem więcej szczegółów.
Aha, wersja dyskietkowa będzie naprawdę w niewielkich ilościach - po maksymalnie 20-30 sztuk każdego tytułu. Dlatego osoby chcące bezwzględnie wejść w ich posiadanie o kontakt mailowy: jurek (małpa) retronics (kropka) eu
Zapiszę na listę chętnych.
Czwarta dziesiątka tytułów gotowa. Tym samym jest już 40 tytułów, szykuję następne 10.
Dogadaj się proszę z chłopakami od YOOMPA pewnie nie jeden by zakupił.
@micromax: nie mam z nimi kontaktu. A poza tym, co to znaczy "nie jeden"? Tak szczerze, to zainteresowanie tymi reedycjami jest minimalne, na pograniczu opłacalności i spada. Jeśli tak dalej będzie, to kolekcja skończy się na 40 czy 50 tytułach.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Fabrycznie nowe gry na Atari na kasetach
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 54 zapytań