mozna przywiezc wlasny sprzet?
z tej wypowiedzi: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 06#p231706
wnioskuje ze nie
???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Last Party 2017
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mozna przywiezc wlasny sprzet?
z tej wypowiedzi: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 06#p231706
wnioskuje ze nie
???
zawsze :)
Oczywiście, że można przywieźć swój sprzęt.
www.last.atari8.info dla antyfejsbuków.
Kaczor z TS zaprasza :)
https://www.facebook.com/events/1416776 … 458243685/
(brygada antyFB wchodzi na stronę)
Minęliśmy się o godziny!
Postaram się przyjechać. Nigdy nie byłem.
A może by na Last Party zrobić pokaz zdjęć zrobionych 20 lat temu, jeśli są? Chętnie bym obejrzał, plus do tego opowieści ludzi, którzy na tych zdjęciach są i pamiętają :)
Na opowieści to w takim gronie można liczyć zawsze (zapowiada się bardzo mocna ekipa :) ). Zdjęcia - no cóż, w kilku przypadkach można jeszcze zaryzykować :D
... to tylko pomówienia. Matka urodziła mnie z brodą :)
Jest realna szansa, że na Last Party odbędzie się koncert. Szczegóły niebawem.
...no nie wiem, Pin - być może jest sens, byśmy po *.nastu latach przypomnieli sobie, jak powinno wyglądać prawdziwe demoscenowe party Atari...?
...jak to się nazywało, o tych "pierogach"? :) Straszyliście staruszki, mówiąc na mieście, że "rozklejacie pierogi starym babom"? :) God, it souds soooooo creepy. :)
Nie mogę nic obiecać ze względów zawodowych, ale trzymam kciuki za najlepsze Atari-party w Polsce!!! ;) =8-D
Go Go Gadget legs. Or... Whatever. ;)
Eeeeeetam najlepsze... sie rozpedziles mr anyway
To nie Tobie dane jest oceniać. Byłeś? Widziałeś? Możesz nam coś opowiedzieć o zlotach w Opalenicy? ;)
:-)
Tylko, że Pablozp nigdy nie jeździł Polonezem, ale ma dużo do powiedzenia na jego temat. I tu jest zasadniczo problem :P
Ja nie jeździłem polonezem ale moge sobie wyobrazić bo każdy jest taki sam. Ale za to ty nie jeździleś modelem mercedesa o którym ja myśle
P.s. ty masz problem z innym modelem mercedesa do ktorego polonezowi daleeeeeeekoooo :)
:-) nie musial. wystarczy ze zna kogos kto kiedys jezdzil poldkiem a teraz jezdzi mercem. ten ktos pamieta ze kiedys jezdzilo sie fajnie w porownaniu zapewne do takich syrenek czy wartburga. ale nie probuje porownywac do tego co zna i czuje teraz :-)
wkrotce sie przekonany w sensie - bedzie sie mozna przejechac jednym i drugim tu i teraz :-) jak to wypadnie w zderzeniu z sentymentami? nie wiem. ale boje sie ze to kolejna proba cómming ałtu wiadomo ktorej sceny (wnosze po regulaminie) ;-)
Ja tam jeździłęm kilkoma poldkami i wierzcie mi, wolę poldka niż A-Klasse ;P
Z pewnością wiem jedno. Tu przynajmniej będzie okazja spotkać elitę demosceny i nawet to mi wystarczy. Na koniec rozjedziemy się Polonezami do domów i będzie git ;)
wiadomo ktorej sceny (wnosze po regulaminie) ;-)
scena zawsze była tylko jedna, jednakże nie każdemu dane było.
@Pin
Po 1.
To dla małego Atari może i najlepsze, ale duzi zawsze mieli i pewnie woleli Ornetę, a teraz pewnie wolą SV. Chociaż ja bardzo miło wspominam Opalenicę i bardzo chętnie bym pojechał.
po 2.
Last to nie będzie ten sam last co przed laty :( a nie będzie to samo bo:
a) pierwszy last odbywał się w weekend, a późniejsze mimo, że w środku tygodnia to jednak kiedyś się nie pracowało, a tu teraz zonk... Last 2017 będzie w środku tygodnia i pewnie z tego powodu nie będę mógł przybyć... ale nawet jeśli to...
b) party nie odbędzie się w Taklamakanie, więc z klimat minionych lat -100 ;>
Na szczęście party to nie tylko miejsce i czas, a głównie ludzie, ale jednak piwnicy z próbującymi kapelami będzie brakować.
I uprzedzając... tak, byłem, widziałem, ale Ciebie tam nie widziałem ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Last Party 2017
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 62 zapytań