to jak ostatecznie termin? - 5 sierpnia mam poważnie zagrożony..
Po wnikliwej analizie kalendarzy uroczystości w mojej wiosce z 2016 i 2015 jestem skłony zaryzykować....
... czyli pierwszy weekend sierpnia tj. 4-6/08/2017
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Ironia 2k17
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to jak ostatecznie termin? - 5 sierpnia mam poważnie zagrożony..
Po wnikliwej analizie kalendarzy uroczystości w mojej wiosce z 2016 i 2015 jestem skłony zaryzykować....
... czyli pierwszy weekend sierpnia tj. 4-6/08/2017
zrobiło mi się małe zamieszanie z tym terminem, może się uda jeszcze coś ogarnąć.
...
-A tak ten tego..
Będzie Ironia?
Będzie, jutro po godzinie około 11:00 będę zwolniony z połowy obowiązków, mianowicie ostatnia matura mnie czeka, ostatnie parę miesięcy niestety nie wiedziałem gdzie ręce włożyć, za co się złapać etc.
to zastanawiajcie się dość szybko, bo jak nie będzie wiadomo do niedzieli to nie nie jest pewne czy dojadę. Na razie mam plan na wakacje i na koniec zjazd na Ironię. Wszystko musi być zajebiście dograne, jeśli mam zabierać sprzęt w postaci wystarczającej na kompo. Oczywiście, jeśli mam cokolwiek robić. Nigdzie się nie wpraszam :)
.. a, i bez nielegali :) :P
Iron - odpowiadaj na maile, bo ogólnie to temat jest taki że na party zjadę po urlopie bezpośrednio i jak coś trzeba (o ile) to będzie to mocno ograniczone ilościowo, więc w razie W musisz się więcej wykazać. W razie braku kontaktu do końca bieżącego miesiąca przyjmuję założenie że: jadę na urlop, biorę jeszcze mniej i ciul ;)
Nieśmiało dodam że na stronie głównej na dole pojawił się link do invitki:)
Takie wstępnie kto coś będzie wystawiał na kompoty?
Gierę robię.
Nie wiem, czy się wyrobię ;)
.. "wyrobię" w tym sensie ma jakieś ukryte znaczenie? :D
Jeszcze nie wiem... Na razie szukam pomysłu oraz grafika, muzyka i kodera ;-)
Później przydałby się jeszcze inwestor, a czasu mało...
hehe:) To ja tak samo spróbuję jakąś grę skrobnąć:) Jak to Kris3d mówi - na tym samym silniku co zawsze:D
Eee, to ja nie robię - nie mam szans :)
dobra to ja nie robię:P
Dzięki!
To kto jeszcze nie robi? ;)
Ja spróbuję się wyrobić na Ironii;) jak zawsze na tym samym endżinie czyli w TurboBasicu;)
Może napiszę demo;) KK mnie zainspirował swoją ostatnią pracą:)
Niestety PIN nie zobaczysz co wyperformował KK, bo było na fejsie;)
Zawsze możesz podesłać, bo na używanie fejsbolka nerwy mi nie pozwalają ;)
Autobus Strzelce opolskie do Zdzieszowic, dobrze kombinuję? Czy jest lepsze polączenie?
OK, ponieważ widzę, że koncept działa, zapytuję:
1. Kto ma niepotrzebną muzyczkę, którą zechciałby udostępnić?
2. Kto chciałby narysować titlescreen?
3. Kto chciałby narysować grafikę (jeden font wyświetlany w GR. 2)
Z punktami 2 i 3 sobie ewentualnie poradzę, ale jak będę musiał sam robić muzę, to współczuję partyzantom (sprawdźcie Wybierak do Stolca)...
Gra jest logiczna, bo takie robi się najłatwiej. Poziom trudności: do pogrania dla mojej córki.
PS. Gra nie zawiera kupy, gruczołów i innych takich.
Hej,
Muzyczka nieaktualna.
Pomoc artysty graficznego nadal mile widziana.
Do grafiki również zgłosił się już autor, zatem ogłoszenie nieaktualne.
Iron to jest już ustalone. Do Zdzieszowic bezpośrednio pociągiem. Początkowo miałem jechać do Strzelec a potem ze Strzelec O. do Zd. przez Wysoką ale jednak nie. Jak pojadę do Zdzieszowic będę miał opcję dojścia na piechotę jeżeli autobus mi nie dopasuje, a nie jest zbyt wiele ich (2). Więc jak ktoś również ma chęć wybrać się w ten sposób to zachęcam, to tylko 7 km :)) Swoją drogą ... czy ktoś stamtąd ze Zdzieszowic jedzie? Albo idzie? :))
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Ironia 2k17
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 61 zapytań