3,501

Kola i czipsy się skończyły ... idę spać bo się nie doczekaliśmy rozwiązania ... ponad 6 godzin i nic ... nawet obrazka.
Od kiedy Wietnam lub Czechy leżą w Ameryce Północnej ? No tak ... w A.M.E.R.Y.C.E P.Ó.Ł.N.O.C.N.E.J pewno tak. To chyba jakiś nowy kontynent. Czy to nie tam ostatnio odkryto San Escobar ?

P.S.
Pani magister w aptece powiedziała, że ten Zajadex który polecasz, to jakaś weterynaryjny zajzajer dla nutrii, który źle wpływa na układ nerwowy gdy się go stosuje. Zasugerowała nie korzystać z sugestii "fachowców" z Internetu bo nigdy nie wiadomo na jakiego oszołoma się trafi. Z przykrością ale musiałem jej przyznać rację.

3,502

Ja wiem, że to Bałagan, że tu niby więcej można, że to strefa wolna od Atari, wychowania i rozumu, ale czy musimy tolerować takie persony? Czy potrzebne są tutaj osoby, które nigdy nie napisały na tym forum NIC o Atari, a tylko popisują się swoim chamstwem w dziedzinie polityki? Może ktoś zwyczajnie pomylił fora?

Atari Falcon 030 14MB+SD16GB; Atari TT 030 4MB ST-RAM, 64 MB TT-RAM; Atari 1040 STFM; Atari 1040 STE 4MB+NetUsbee+UltraSatan; Commodore 64+1541-II+XE1541; Atari 65 XE+CA-2001+Ultimate 1MB+Side2;  P166MMX+GUS.

3,503 Ostatnio edytowany przez kosa0 (2017-05-25 00:04:25)

Bartosz  co ja bedę się klucil :-)
Przczytaj sobie :-)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Odkrycie_Ameryki

Tez sie pytam "Od kiedy Wietnam lub Czechy leżą w Ameryce Północnej " Ja tego nie napisałem ty tak :-)
Napisalem iz  USA (ten kraj  co jest druga gospodarka swiata ) i Kanada ( polnocny sasiad) lezy na tym kotynecie :-
Ale oczywiscie TY   wyskakujesz z czechami :-) i Wietnamem .

W poprzedniej wypowiedzi mowilem o gospodarce :-)  Wiesz co t jest gospodarka ?
Eh : wiesz co jest najzabawniejsze :-) Najzabawniejsze jest to iz gdybys mial racje :-) to Polska po 25 latach reform ( heheheh) pownna byc tam gdzie chiny . A chiny ( pierwsza gospodarka swiata)  powinny byc tam gdzie Polska

W twojej teori jest jeden problem :-)  Nie sprawdz sie :-)

Co do Zajadex  eh spcjalista widze :-)  kolejny  dobra pojde ci na reke  ( polowa ma niestety ŁAcinskie nazwy - ale ze mnie cham - tlumaczeni cham charakteryzuje sie prostackim zachowaniem :-) )
sklad :Aqua, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dinner Dilinoleate, Cera Alba, Petrolatum, Propylene Glycol / Salvia Officinalis Extract, Magnesium Sulfate Heptahydrate, Hydrogenated Castor Oil, Riboflavin, Phenoxyethanol / Ethylhexylglycerin
ZAJADEX maść na zajady tworzy warstwę ochronną, która pomaga łagodzić swędzenie i pieczenie skóry, redukując uczucie dyskomfortu. Zawiera starannie dobrane składniki aktywne, dzięki czemu wspomaga zwalczanie problemów skóry ust m.in. pękających kącików ust, otarć, łuszczenia oraz pierzchnięcia skóry ust. ZAJADEX® hamuje wzrost i zwalcza wiele rodzajów drobnoustrojów odpowiedzialnych za zmiany skórne ust, działa ściągająco i przyśpiesza regenerację. Regularna aplikacja regeneruje, odżywia oraz eliminuje najczęstsze przyczyny problemów skóry ust.

Szkoda dalej komentowac twojego naukowego podejscia :-)
Dobranoc

erOS po pierwsze nie popisuje sie tylko argumentuje i wiem o czym mowie a nie mowie o czym wiem to roznica po drugie :
Co do chamstwa :-) to jak mowil  Profesor Wikon -   przekaz nalezy dostosowac do odbiorcy nigdy na odwrot  :-)
A co to znaczy ? To znaczy iz jak ktos mowi gwara to nie mozna mowic do niego jezykiem akademickim , bo bedzie miedzy nami duza roznica. po pierwsze ta osoba(odbiorca) bedzie sie czula  przez osobe mowiaca jezykiem akademickiem  obrazana , a z drugirj strony sie nie dogadamy bo operujemy dwoma roznymi dialektami tego samego jezyka.Jezeli kots jest wulgarny to trudno do niego mowic w sposob kulturalno-mily :-) i elokwentny - nie przyniesie to zadnego efektu wiecej tak aodpowiedz ( elokwentna ) bedzie uznana za slabosc :-)

Co do wychowania i rozumu :-) rozumiem ze sa LEPSI I GORSI  lepsi to tacy z kotrymi sie zgadzasz a gorsi to ci z ktorymi sie nie zgadzasz :-) Masz racje nie pisze o Atari bo nie pisze na tematy na kotrych sie nie znam ( Na atari glownie gralem ) i nie zsmiecam forum.

Wiecie co to jest otwarty umysl ?Otwarty umysl jest to kwestionowanie wszytkiego aby dojsc do tego co jest prawda.

3,504

Po 36 godzinach od rozpoczęcia testu nadal brak odpowiedzi ... pożartuję z kosy0 ponownie.

Może jeszcze raz. Tym razem w  wersji na umiejętność analizy tekstów klasyka nieprzyznawania się do własnych słów czyli pana kosa0. W tej wersji testu masz po 50% szans na trafienie i dodatkowo małą sugestię gdybyś jednak się czuł nieprzekonany co do własnego wyboru.

kosa0 napisał/a:

POPATRZCIE NA KRAJE KOTRE ODNIOSLY SUKCES. Japonia, chiny ,  teraz vietnam , czy blizej chociazby czechy  czy nasi wschodni sasiedzi.

1. Czy wśród krajów wymienionych jako gospodarka, która odniosła sukces występuje USA lub Kanada ?
A. Tak
B. Nie

2. Czy któryś z krajów wymienionych jako gospodarka, która odniosła sukces leży w Ameryce Północnej ?
A. Tak
B. Nie

Czas start ... tik, tak, tik, tak, tik .....

3,505 Ostatnio edytowany przez kosa0 (2017-05-25 08:32:08)

@BartoszP :-) Jak zwykle   mam  lepszy dzień jak zaczynam czytanie twoich  ehmmmm .. "Postow"  :-)

"POPATRZCIE NA KRAJE KOTRE ODNIOSLY SUKCES. Japonia, chiny ,  teraz vietnam , czy blizej chociazby czechy  czy nasi wschodni sasiedzi."

P.O.W.I.E.D.Z  co maja kraje ktore odniosly sukces do ich  L.O.K.A.L.I.Z.A.C.J.I łahahahahahahahahah ( WIDZISZ gdzies tam  (W.M.O.I.M C.Y.T.A.C.I.E) gdzie napisalem slowo USA I KANADA ?)

Nie widzisz ze ja  komentuje  twoje hm komentarze  ? JAK odniesiesz sie do ksiezyca w nastepnm poscie to ja ci napisze ze ksiezyc nie L.E.Z.Y na tej  kontynencie A.M.E.R.Y.KA.N.S.K.I.M :-). Co da ci szanse na napisanie kolejnego  posta :-)  w kotrym zacytujesz mnie  i wymienisz
'"POPATRZCIE NA KRAJE KOTRE ODNIOSLY
SUKCES. Japonia, chiny ,  teraz vietnam , czy blizej chociazby czechy  czy nasi wschodni sasiedzi."
" i zapdasz mi pytanie jest tam gdzies ksiezyc ROLF
Lahahahahahahahahah
Zapamietaj - Sukces ekonomiczny nie zalezy od geografocznej lokalizacji ale od polityki danych krajow

Jak widzicie Poziom przekazu nalezy dostoswoac do poziomu odbiorcy  :-)

Znudzilo mnie  te przezucanie sie PUSTMI postami ,Wiec pozdrawiam i milego dnia

3,506

Tik, tak, tik, tak .... ależ się pięknie irytujesz ...

kosa0 napisał/a:

napisze teraz D.R.U.K.O.W.A.N.Y.M.I :-) PISALEM O U.S.A , C.H.I.N.A.C.H. K.A.N.A.D.Z.I.E :-)
Mysle ze dobitniej juz sie nie da :-)

kosa0 napisał/a:

P.O.W.I.E.D.Z  co maja kraje ktore odniosly sukces do ich  L.O.K.A.L.I.Z.A.C.J.I łahahahahahahahahah ( WIDZISZ gdzies tam  (W.M.O.I.M C.Y.T.A.C.I.E) gdzie napisalem slowo USA I KANADA ?)

Chyba troche się zapętliłeś ..... w tym zalewie twoich sprzecznych tez wcale sie nie dziwię.

kosa0 napisał/a:

Sukces ekonomiczny nie zalezy od geografocznej lokalizacji ale od polityki danych krajow

To nie od pracy tylko od polityki ?
Ciekawe co na to by powiedzieli Norwegowie, którzy wręcz siedzą na ropie i maja tyle kasy ile lodu. I właściwie nie muszą pracować bo inni kupią i nawet wydobędą tą ropę za nich. Polityka jest im zbędna do bogactwa.

3,507

Proszę admina o zamknięcie tego wątku.

3,508

To i ja mam prośbę do admina: ban dla BartoszaP :)

3,509

.. w tym wątku znajduję wspólne cechy wypowiedzi troli. Proszę go nie zamykać, bo odnalazłem pierwszy wspólny mianownik. Będzie to w przyszłości źródłem badań naukowych, oraz pracy co najmniej magisterskiej pt.: "Trolle wczoraj i dziś"

Nie ustawajcie w wysiłkach!!!!1111 ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

3,510 Ostatnio edytowany przez kosa0 (2017-05-28 20:51:19)

Ciekawe ile znajdziemy zwollenikow podobnego myslenia

„Mamy przyjąć 7000 uchodźców. Załóżmy, że przyjmujemy ich do Polski i wśród nich jest jeden zamachowiec. Wysadza się w powietrze i ginie 10 Polaków. Ale przecież uratowaliśmy życie tych 6999 osób, które uciekały przed wojną” - takie „szacunki” na antenie TVN24 przedstawiała Anna Pamuła, reporterka związana z „Gazetą Wyborczą”.

program Marcina Mellera „Drugie śniadanie mistrzów”

Jakby ktoś Łyyyyy....co to ja mialem powiedziec......ntelygentny zarzucil mi ze  zaklamuje rzeczywistość :-)
żródło:
https://www.facebook.com/Kukiz15Poslowi … 185799836/

3,511 Ostatnio edytowany przez ravenax28 (2017-06-23 17:40:06)

Nie ma szans nawet na 10 "uchodźców". Przynajmniej do czasu kiedy PiS rządzi. Partyjki, które uległyby naciskom EU: Nowoczesna, Partia Razem), mogą sobie tylko pomarzyć o władzy.

3,512

Krystyna Janda broni wystawianej w swoim teatrze sztuki o romansie mężczyzny z kozą...

Źródło: http://www.prawdaobiektywna.pl/kultura/ … -1923.html © http://www.prawdaobiektywna.pl

3,513 Ostatnio edytowany przez kosa0 (2017-06-19 19:17:40)

Krystyna Janda broni wystawianej w swoim teatrze sztuki o romansie mężczyzny z kozą...
http://www.prawdaobiektywna.pl/kultura/ … -1923.html

3,514

kosa0 napisał/a:

„Mamy przyjąć 7000 uchodźców. Załóżmy, że przyjmujemy ich do Polski i wśród nich jest jeden zamachowiec. Wysadza się w powietrze i ginie 10 Polaków. Ale przecież uratowaliśmy życie tych 6999 osób, które uciekały przed wojną” - takie „szacunki” na antenie TVN24 przedstawiała Anna Pamuła, reporterka związana z „Gazetą Wyborczą”.

KMK
? HEX$(6670358)

3,515

@drac030
i ?

3,516

https://pl.wikipedia.org/wiki/Dylemat_wagonika

ATARI 65XE + SIO2BT
http://atari.pl/hsc/ad.php?i=22.3

3,517

bilecik :-)

3,518

kosa0 napisał/a:

http://www.prawdaobiektywna.pl/kultura/ … -1923.html

Sugerujesz ze powinno byc 'z kosą' :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

3,519

Syscall ... no wiesz .... gruby żarcik ... nie wypada, po prostu nie wypada.
A tak swoja drogą, to jak to możliwe, że ci fantastyczni Amerykanie nominowali TAKĄ sztukę do nagrody Pulitzera ? Jak to możliwe ?

3,520

Jak to możliwe...? Udziel odpowiedzi gawiedzi. Jesteś tutaj najmądrzejszy.

3,521

Ja najmądrzejszy?
Zaściankowy Polak z pipidówy poniżej 30 tys. mieszkańców, nie wyjeżdżający dalej niż na targ, czytający tylko reżimowe media, z interpunkcją jak w weekendowych gazetach? Chyba nie piszesz serio.

Nie doceniasz się. Potrafisz sam to wytłumaczyć.

3,522 Ostatnio edytowany przez kosa0 (2017-06-20 21:17:36)

MM [dely]: Treści poniżej poziomu, nawet jak dla bałaganu. Wycieczki osobiste itp. Proszę się powstrzymać w przyszłości.

3,523

https://www.wprost.pl/swiat/10061097/Ko … dniej.html

3,524

"Ska Keller stwierdziła, że problemem jest również to, że migranci mogą nie chcieć mieszkać w krajach takich jak Polska czy Czechy, gdzie będą się czuli osamotnieni" OSAMOTNIENI!!! Ta zielona baba proponuje, żeby sprowadzać całe wioski syryjskie w celu lepszej asymilacji! Z kim? Chyba między sobą, bo nie z obywatelami krajów, w których chce ich umieścić.

3,525 Ostatnio edytowany przez macgyver (2017-06-21 08:52:02)

Z Belgii jest blisko do Holandii - widocznie wygłaszała przemówienie świeżo po powrocie z maratonu 48h w jednym z Coffee Shopów ;)