Właściwie to nie wiem czy to nie powinno być w software...
Czy jest możliwe aby loader SIDE2 pamiętał ostatnio wybrane miejsce pomiędzy resetami (lub nawet powerofami, w końcu jest tam bateria)? Znacznie by to ułatwiło jego użycie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIDE2 - loader
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy jest możliwe aby loader SIDE2 pamiętał ostatnio wybrane miejsce pomiędzy resetami (lub nawet powerofami, w końcu jest tam bateria)? Znacznie by to ułatwiło jego użycie.
To podłączę się pod koncert życzeń.
Czy SIDE loader mógłby odczytać FAT16?
Kiedyś już to zrobiłem.
side#1 .....
Obudowa jest wspaniała..........................
I świetnie działa jako loader *.exe z ide+*
As - do tego to akurat Side obok IDE+ nie jest zbyt potrzebne ;)
willy: czyli muszę sobie zrobić updejt firmware?
As - do tego to akurat Side obok IDE+ nie jest zbyt potrzebne ;)
Nie przekonasz mnie, side#1 jest zajebisty!
* obudowa side#1 jest ZAJEBISTA.
mam też side#2.... w sumie to mam pewnie z*.*
Odgrzewam kotleta ;)
Pytanie do FJC - Czy jest możliwość, by w najbliższej przyszłości Side Loader w zakładce "DEVICE" rozpoznawał partycję FAT na dysku IDE+?
Odgrzewam kotleta ;)
Pytanie do FJC - Czy jest możliwość, by w najbliższej przyszłości Side Loader w zakładce "DEVICE" rozpoznawał partycję FAT na dysku IDE+?
Unlikely. There is not much code space left to support different IDE mappings and the ATR mounting API of IDE+ is not exposed to applications. If you don't own U1MB/SIDE, you can use the excellent loader already built into IDE+. :)
To jest bardzo ciekawe, bo wszystkie partycje IDE+, FAT czy nie FAT, są dostępne przez ogólny interfejs PBI.
To jest bardzo ciekawe, bo wszystkie partycje IDE+, FAT czy nie FAT, są dostępne przez ogólny interfejs PBI.
What's the format of the SIO command for mounting disk images?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIDE2 - loader
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 66 zapytań