Bartosz co ja bedę się klucil :-)
Przczytaj sobie :-)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Odkrycie_Ameryki
Tez sie pytam "Od kiedy Wietnam lub Czechy leżą w Ameryce Północnej " Ja tego nie napisałem ty tak :-)
Napisalem iz USA (ten kraj co jest druga gospodarka swiata ) i Kanada ( polnocny sasiad) lezy na tym kotynecie :-
Ale oczywiscie TY wyskakujesz z czechami :-) i Wietnamem .
W poprzedniej wypowiedzi mowilem o gospodarce :-) Wiesz co t jest gospodarka ?
Eh : wiesz co jest najzabawniejsze :-) Najzabawniejsze jest to iz gdybys mial racje :-) to Polska po 25 latach reform ( heheheh) pownna byc tam gdzie chiny . A chiny ( pierwsza gospodarka swiata) powinny byc tam gdzie Polska
W twojej teori jest jeden problem :-) Nie sprawdz sie :-)
Co do Zajadex eh spcjalista widze :-) kolejny dobra pojde ci na reke ( polowa ma niestety ŁAcinskie nazwy - ale ze mnie cham - tlumaczeni cham charakteryzuje sie prostackim zachowaniem :-) )
sklad :Aqua, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dinner Dilinoleate, Cera Alba, Petrolatum, Propylene Glycol / Salvia Officinalis Extract, Magnesium Sulfate Heptahydrate, Hydrogenated Castor Oil, Riboflavin, Phenoxyethanol / Ethylhexylglycerin
ZAJADEX maść na zajady tworzy warstwę ochronną, która pomaga łagodzić swędzenie i pieczenie skóry, redukując uczucie dyskomfortu. Zawiera starannie dobrane składniki aktywne, dzięki czemu wspomaga zwalczanie problemów skóry ust m.in. pękających kącików ust, otarć, łuszczenia oraz pierzchnięcia skóry ust. ZAJADEX® hamuje wzrost i zwalcza wiele rodzajów drobnoustrojów odpowiedzialnych za zmiany skórne ust, działa ściągająco i przyśpiesza regenerację. Regularna aplikacja regeneruje, odżywia oraz eliminuje najczęstsze przyczyny problemów skóry ust.
Szkoda dalej komentowac twojego naukowego podejscia :-)
Dobranoc
erOS po pierwsze nie popisuje sie tylko argumentuje i wiem o czym mowie a nie mowie o czym wiem to roznica po drugie :
Co do chamstwa :-) to jak mowil Profesor Wikon - przekaz nalezy dostosowac do odbiorcy nigdy na odwrot :-)
A co to znaczy ? To znaczy iz jak ktos mowi gwara to nie mozna mowic do niego jezykiem akademickim , bo bedzie miedzy nami duza roznica. po pierwsze ta osoba(odbiorca) bedzie sie czula przez osobe mowiaca jezykiem akademickiem obrazana , a z drugirj strony sie nie dogadamy bo operujemy dwoma roznymi dialektami tego samego jezyka.Jezeli kots jest wulgarny to trudno do niego mowic w sposob kulturalno-mily :-) i elokwentny - nie przyniesie to zadnego efektu wiecej tak aodpowiedz ( elokwentna ) bedzie uznana za slabosc :-)
Co do wychowania i rozumu :-) rozumiem ze sa LEPSI I GORSI lepsi to tacy z kotrymi sie zgadzasz a gorsi to ci z ktorymi sie nie zgadzasz :-) Masz racje nie pisze o Atari bo nie pisze na tematy na kotrych sie nie znam ( Na atari glownie gralem ) i nie zsmiecam forum.
Wiecie co to jest otwarty umysl ?Otwarty umysl jest to kwestionowanie wszytkiego aby dojsc do tego co jest prawda.