@Micromax - hahahah kupilbym ciebie razem z wszytkmi twoimi dlugami i pewnie bym tego za bardzo nie poczól i sa pewnie tacy na tym forum ktorzy by to potwierdzili gdyby chcieli :-)
Wracajac do tematu "nieudacnzikow" tak wlasnie dlatego wyjechalismy z krajiu bo pie potrafilismy KRAŚĆ - a przepraszm jak wy to mowicie w kraju kombinowac :-). Taka zielona wyspa Łyntelygancja pieje a musi zwyczjnie kraść - papier z boura dlugpsy i mlko z lodowek hahahahaha. Milionerzy kraść musza MLEKO hahahahahah - to pusty smiech .
Wiesz przez szasunek nie skometuje ludzi z tego forum.
@macgyver Widze ze pojawil sie cien na merytoryczna rozmowe :-) Tak masz racje Zachod do lewactwo durnota straszna , ale widzisz nawet muslimy najleniwszy narod swiata nie chce uciekac na ta nasza - przepraszm-wasza zielona wyspe o czyms to chyba swiadczy nie ?
Tak micromax kolega kosa wroci do Polski albo pojade do zazji i nawet nie ukrywam tego. I znow nie zrozumiales i sie z Polski nie smieje i nie opluwam . Ja gardze lewakami i tym co robia z Polski.
Nie ma takiej grupy? :-) Oczywiscie ze jest Łynteligencja od kłodu pło i obrony demokracji oraz konstytucji kotrej ani razu nie czytali :-) i od sprowadznia ciaptych.
Pinokio co zyskales ? :-) Dobrze ze wyjechali ? Hmmmm ciekawe....... :-)
Powiem wam tak ja to nawet rozumiem millera :-) on sie smieje wam w twarz :-). Niestety ale Polacy sa malym zakompleksionym i durnym narodem .
Tak wiem zaraz sie wszycy obraz przeciez MOCARSTWM JESTESMY :-) Tja to zonaczcie sobie jak wyglada stolica azerbejdzanu chociazby - nawet na googlach i dla porownani pokazcie mi podobne zdjecie Warszawy :-)
micromax Jak juz ustalilismy co z moja emerytura to powiedz co z twoja jakie plany ? :-) . Tane zly opluwany PIS dal wam jedna ustawe ze mogliscie sobie wycinac drzewa na swojej posesji - ale gdzie tam jakto BEZ POZOWOLENIA !!!!! :-) Nie dziwie sie milerowi :-)