Koncert, koncert, koncert!
niewiedza buduje, wiedza rujnuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2017 - pomysły, uwagi, sugestie, itepede.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koncert, koncert, koncert!
Pin i Yerz grają zajebiste koncerty!
Natomiast obowiązkowo Pin powinien zagrać na bębnach tak jak to było w Istebnej....!
wolałbym zagrać tak jak na Riverwash, bo w Istebnej byłem za bardzo nadziabany ;)
Ja bym wolal Beatke Kozidrak :) a nie tych dwoch obszczymurow ;)
wolałbym zagrać tak jak na Riverwash, bo w Istebnej byłem za bardzo nadziabany ;)
Pin, na bębnach to był czad z Atari xe i do tego Yerz na klawiszach z Falconem..
Robimy !!! End of story
Ok - koncert będzie ;)
Mam też inną propozycję, bo właśnie sobie nad tym od dłuższej chwili myślę. Co Wy na to, by prezentacje każdego COVERA poprzedzić fragmentem oryginału? Poddaję temat pod dyskusję.
To jeszcze zrzuta na Zaiks :)
to nie będzie publiczne odtwarzanie. Odsłuchiwać będziemy w grupach mniejszych niż 20 osób :P
(jak by coś) :)
OK, jeśli można prosić to do pracy uprasza się o dołączenie albo mp3 z oryginałem, albo linka do YT, lub gotowiec w postaci WAV 8 bit mono, 44100hz
Oryginał będzie odpalony prawdopodobnie z NAJPRAWDZIWSZEGO mojego Atari w jakości tym razem HiFi Mono :)
No i lipa... :( Mam zajęcia - będę w piątek i ewentualnie w sobotę późnym wieczorem... :/
Ponieważ nie mam jeszcze pojęcia, jak będę stał z czasem, chciałem się zapytać, czy - o ile się okaże, że mogę wygospodarować chwilę czy dwie - będzie można po prostu wpaść i na miejscu opłacić "wejściówkę"?
można wpaść, wypić piwo, zjeść kieubasę :) Każdy jest mile widziany!
Nawet komodziarze bywają ;)
[uwaga]
Przypominam, że na konkursy można oddać grafę na nie "sratari", kilka prac ogólnie już jest.
Jeśli są jakieś wątpliwości, czy jakieś pół-produkty do testu to zapraszam na: pin(at)atari.pl. Co do reguł konkursowych jeśli są jakieś pytania to także zapraszam na priv.
Dziękuję za uwagę.[/uwaga] ;)
Sratari, czyli nazwa kodowa na "średnie Atari"? :)
Śratari to hinduskia wersja Atari.
Czytałem informacje na stronie, nie ma "zwykłego" msx kompo, jedynie cover? :)
można wpaść, wypić piwo, zjeść kieubasę :) Każdy jest mile widziany!
No to bardzo poważnie porozmawiam z małżonką w tym temacie ;-) Postaram się pojawić chociaż na chwilę.
jeśli uzbierają się 3 prace (i 2 autorów) nie będące coverami można ogłosić dodatkowe kompo. Żaden problem!
Śratari to hinduskia wersja Atari.
Na Śratari gra się w aśramie :)
jeśli uzbierają się 3 prace (i 2 autorów) nie będące coverami można ogłosić dodatkowe kompo. Żaden problem!
Muszę więc swojego pięciolatka namówić, żeby coś sklecił ;) Dzięki za info!
Już dwa lata temu "pomagał" mi przy naprawie C64, więc dam mu szansę i na tym polu ;)
ok. Zaczynają spływać pierwsze prace na kompo. Jak na 4 dni przed początkiem party to przyznam, że jest nieźle :).
Jest jedna gra i deklaracje na kilka kolejnych, jest (nad)komplet grafik na Antica, dwie zadeklarowane prace na vbxe (na ukończeniu), jeden cover i deklaracje na komplet potrzebny do kompo.
Nie wiem tylko, jak tam Pico-8, ale z dobrze poinformowanych źródeł wiem że jedna mocna pozycja już jest napisana ;)
Graficy, muzycy, koderzy - do dzieła!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2017 - pomysły, uwagi, sugestie, itepede.
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 67 zapytań