Książkę otrzymałem. Dziękuję! Pełen szacunek za jakość w jakiej to zostało wydane. Naprawdę robi wrażanie. Kupię z chęcią następne wydane przez Ciebie pozycje. Masa pracy. Dzięki że chciało Ci się wykonać pracę związaną z wydaniem tej książki po latach.
Jest jednak łyżka dziegciu w tej beczce miodu... książka niestety dotarła uszkodzona :( a zobaczyłem to dopiero wieczorem po wyjęciu z koperty. Przesyłkę odbierała żona, z zewnątrz wyglądała normalnie, ale w środku widać że przesyłce oberwało się czymś ciężkim :( Na początku myślałem że może by pomogły jakieś tekturki chroniące książkę, ale cała książka jest niejako przełamana lekko, widać że uderzenie było dość spore, zgaduję że coś dużego i ciężkiego spadło na kopertę bąbelkową z książką, a wygląda to tak:
I nie piszę tego mając jakiekolwiek pretensje, nie jestem typem który musi mieć takie książki w stanie idealnym... liczy się tak naprawdę zawartość książki, a te pozycje budzą mój ogromny sentyment, więc jak pisałem z chęcią kupię następne pozycje.
Piszę to po to aby zaznaczyć tylko problem który nastąpił w przypadku mojej przesyłki. Zdaje sobie sprawę że musiałbyś chyba ochronę z desek robić aby zawartość przesyłki miała szanse na przetrwanie... ale może da się jakoś przeciwdziałać takim wypadkom w przyszłości.
pozdrawiam serdecznie
Seban