Ludziska, dajcie na luz.
Duddie robi dobrą robotę jak inni, a ostatnio coraz większą krytykę słyszy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Książki SOETO
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ludziska, dajcie na luz.
Duddie robi dobrą robotę jak inni, a ostatnio coraz większą krytykę słyszy
Czy ja mam w każdym wątku zwracać uwagę Pinowi i xxl? Następnego razu nie będzie.
na co mi chcesz zwrocic uwage? konkretnie. chyba tylko na siebie. co Ci sie nie spodobalo w moim poście?
czy reaguje na troling Pina albo zaczepki smiesznego czlowieczka ktoremu nerwy pruja sie jak stare gacie?
drugi raz zwracasz mi uwage nie wiadomo na co. sam wywolujesz niepotrzebne zamieszanie. o co Ci chodzi?
Arctus, Pecus i wieczor - dopisane.
Duddie ... ja też poproszę jeden egzemplarz.
@BartoszP: dopisane.
A książki Asembler 6502 są na etapie pakowania, od jutra kurier będzie je odbierał partiami w ciągu 2-3 dni wszystkie zostaną nadane. Osoby, które otrzymały numer nadawczy UPS, mogą śledzić przesyłkę na stronach UPS. Przy czym otrzymanie numeru nie oznacza, że przesyłka już została odebrana przez kuriera.
Sikorku, Twój egzemplarz oczekuje, mam Ci go wysłać?
Dzisiaj kurier odbiera wszystkie zamówione książki, powinny jutro dotrzeć do kupujących.
Co do drugiego tytułu, jeszcze trochę brakuje do rozpoczęcia produkcji, zachęcam do składania zamówień, na razie tylko deklaracje bez wpłat.
Jurek, myślę że jak się spotkamy na jakimś sztabie albo wapniaku to się wymienimy ;) O BN pamiętam i czeka ładny numer seryjny ;)
Mnie też proszę dodać do listy chętnych na Poradnik Programisty Atari.
XXL, paptak: dopisane.
[...]książki Asembler 6502 są na etapie pakowania, od jutra kurier będzie je odbierał[...]
Kurier przybył-był. Dzięki Jurek.
Orzeł wylądował! Książka super! Dzięki Duddie.
I jak się fajnie czyta na słodko, dziękuję.
Pytanie: rozkazy nolegal, adresowanie op.X op.Y ponad stronę, ilość cykli mają w oznaczeniu na końcu *
ale nie każdy - jakby wskazywała logica, to jest zweryfikowane ?
PS. Na okładce z tyłu winna być też i stara cena - czyli 4800,- :lol:
EDIT: może wydzielimy wątek osobny pt. frasunek dla Duddiego eee, jak to się odmienia?
Cieszę się, że Wam się podobają! Już pracuję w pocie czoła nad następnym tytułem, bo wszystko wskazuje na to, że się ukaże. :)
Pajero - lepiej o nic nie pytaj bo dowiesz się przy okazji, że portB jest na $D3F1 ;)
A u mnie kurier zostawił gdzieś przesyłkę... po raz kolejny... Co teraz? Bo nie chce mi się szukać więc czy jest szansa otrzymać jakiś normalny numer telefonu do kuriera aby dostarczył ją pod adres pod który miał ją dostarczyć?
A u mnie kurier zostawił gdzieś przesyłkę... po raz kolejny... Co teraz? Bo nie chce mi się szukać więc czy jest szansa otrzymać jakiś normalny numer telefonu do kuriera aby dostarczył ją pod adres pod który miał ją dostarczyć?
Ale dostałeś chyba wcześniej emaile z ups z numerem przesyłki? Zadzwoń na infolinię albo pofatyguj się do biura i złóż reklamację.
Paweł, zadzwoń na infolinię UPS i zapytaj. A najlepiej idź odebrać z wskazanego miejsca, najczęściej jest to jakiś sklep pobliski. Gdyby wszyscy przy zamawianiu podawali także numer telefonu, byłoby mniej problemu. Ci, którzy podali, zwykle są powiadamiani telefonicznie bezpośrednio przez kuriera i mogą także przekierować przesyłkę albo się umówić inaczej z kurierem.
A często dostaję maile w stylu: "Zamawiam książkę Asembler 6502. Pozdrawiam, Paweł". Albo na forum "+1". I potem się zaczyna, wysyłanie maili z prośbą o dane adresowe itp.
Bardzo Was proszę o podawanie pełnych danych adresowych przy zamówieniu, wraz z nr telefonu i mailem.
Sprawdzajcie także spam, bo czasem moje maile lądują w spamie. A jeśli nie otrzymaliście np. danych do wpłaty, prośba o kontakt ponowny, koniecznie z nr telefonu, oddzwonię i załatwimy sprawę.
Duddie, najlepszym rozwiązaniem był by normalny sklep internetowy - odsyłałbys ludzi do sklepu i sprawa załatwiona.
Zamawiam książkę Asembler 6502. Pozdrawiam, Paweł
Akurat w pierwszym meilu podałem dane adresowe - fakt bez numeru telefonu ale kompletne wraz z zapytaniem o płatność.
Dostałem dane do zapłaty 16 grudnia i 19 grudnia wykonałem przelew bez marudzenia.
Tak samo po drodze cierpliwie czekałem i nie marudziłem nic na opóźnienia.
Kurier UPS niby jeden z lepszych ale nie rozumieją, że nie życzę sobie zostawiania przesyłek adresowanych do mnie pod innym adresem. Już raz UPS zostawił przesyłkę 3 piętra wyżej w bloku gdzie jest 10 mieszkań na piętrze - fajne szukanie. Gdybym nie złożył wtedy reklamacji to bym w życiu się nie dowiedział gdzie ta przesyłka dotarła - tak się nie robi. Adres to adres - a wg informacji na stronie UPS zostawił to pod moim adresem a to było akurat w tych godzinach co mnie nie było.
Pawel, jeśli zostawili to gdzieś poza oficjalnym punktem odbioru, to reklamuj!
@Adam Klobukowski: myślę o tym, ale zawsze coś.... Muszę chyba kogoś poprosić o założenie sklepu.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Książki SOETO
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 49 zapytań