@Pecus - dziekuje :-) z twoich ust to komplement !!!! NAPRAWDE !!!! :-) hłehlehłe
Hahahahaha jak to smieja sie ci co jedza hamburgery tacy jak ty to co jeszcze po angieslku sie nie nauczycli sie mowic a juz po polsku zapomnielli - Hahahah ja jestem dumny ze swojego pochodzenia :-) i JAKOS ZAWSZE dobrze na tym wychodze
I nie wracaj już." jakies inne błyskotliwe myśli ? ( to coś co napisałem to Ironiczny Aforyzm- na dole slowniczek aby nie bylo ze kogos obrazam hłehelehłe)
Nie boj sie nie znam nikogo z tego chamstwa co wyemigrowalo kto by chcial wrocic i pozostałej łyntelygencji glosjacej n PŁO , Nowoczesna czy kłod zabierac ich miejsca pracy za 2000 brutto :-)hłehłehłe czy jak jesteś wybrańcem pracujacym dla korporacji w Warszawei 4 tys i BURITO ( PISOWNIA ZMIERZONA ) ŁAHAHAHAHAHAHHa
Nikt nie zamierza wam zabierac praw do pracy do 97 roku zycia za emeryture socjalna hłehełehłe
Nikt z nas nie zamierza zabraniać wam pracowac po 14 h dziennie ( a zaloguje sie vpnem aby pokazac szefofi ze taki jestem pracowity)
Nikt nie zamierza zbierac prawa do żebrania na kolanach o mozliwosc wyciecia swojego drzewa na swojej dzialce hłęhłehłe i placenia za to jeszcze użedasowi hłehłehłe
Chamstwo i prostactwo ma sie dobrze zarowno w UK, USA I KANADZIE.
Jak zdecydujemy sie wrócić to nie bój sie tez nie zabierzemy łyntelygencji ( co drugie slowo co mowi to ŁYYYYYYYY) ich pracy za 1500 zlotych i ich 14 godzin codziennej pracy :-)
Aforyzm (łac. aphorismus, gr. aphorismós) – złota myśl, sentencja, maksyma, gnoma, apoftegmat; zwięzła, lapidarna, przeważnie jednozdaniowa wypowiedź, wyrażająca ogólną prawdę filozoficzną lub moralną, w sposób zaskakujący i błyskotliwy.
Ironia (grec. εἰρωνεία eironeía, dosłownie „przestawienie, pozorowanie“) – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.