Dokladniej wszystkich MUZYK i grafik. Z gory thx za info gdzie to lezy, podeslanie mejlem na darksolo@tlen.pl itd.
papapapappa.
ps. a niech mi do jutra ktos nie podesle to pozabijam ha! ;]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Szukam stuffu ze SCENERY'98
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dokladniej wszystkich MUZYK i grafik. Z gory thx za info gdzie to lezy, podeslanie mejlem na darksolo@tlen.pl itd.
papapapappa.
ps. a niech mi do jutra ktos nie podesle to pozabijam ha! ;]
szukajcie a znajdziecie...
btw: piąte "Nie zabijaj"
Ars kocham cie :P btw na next party qwa stawiam ci 3 wina i pijesz z nami :P
xrey: po 11 tiger/ng powiedizal ze niezle wymiatasz w pilke nozn. (pamietasz ta gierke 3 na 4;).
no.prob, chociaz wina nie pije, aj.
xrey: po 11 tiger/ng powiedizal ze niezle wymiatasz w pilke nozn. (pamietasz ta gierke 3 na 4;).
W swojej pace czyszcze lewą flankie (difens) wiec jestem raczej od brudnej roboty ale zdaża się i strzelić pare brameczek. he he na nastepne party biare pilke + Koreczki + getry + ochraniacze + spodenki + koszulkie mojej drużyny ... i dopiero wchodze na "murawe" ;)))) http://wawerfc.scene.pl rządzi! (tylko że ostatnio w dupe dostaje)
O kurka to i ja biore getry + trampki treningowe + koszulke treningowa (koszulka mojej druzyny sie porwala) i pogramy ! Ja gralem na prawy wahadle (pewnie x bedzie wiedzial o co chodzi) Piast Piastow r0x0r2 !
To ja biore te wina, ktorych nie chce ars.... :twisted:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Szukam stuffu ze SCENERY'98
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 56 zapytań