Czołgiem.
Czy będzie SV 2017?? Za chwilę mamy kwiecień pierwszy kwiecień?
p. Grey (o 50 twarzach) przewiduje kolejną edycję?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2017 "????" ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czołgiem.
p. Grey (o 50 twarzach) przewiduje kolejną edycję?
p. Grey (o 50 twarzach)
50 DisplayList Greya.
Miłość, BDSM i Atari.
Proszę Pana ale ja tylko:
https://www.youtube.com/watch?v=lUUCxp5xc-4
ironiada i tak odpada bo za dalekoooooooooooooooooooo!!!
Do grudnia (licząc że tym razem wypadłby grudzień) jeszcze masa czasu, chociaż decyzję oczywiście najlepiej poznać jak najwcześniej. Jakby przyszło nam czekać jeszcze dodatkowo cały rok na kolejne SV to trochę szkoda.
Dlaczego miałby być grudzień? Jakieś przecieki?
Dotychczas wychodziło tak mniej więcej na zmianę: raz listopad, raz grudzień, ale oczywiście do niczego to nie obliguje :)
A w ogóle chcemy żeby było? ;)
Jasne, że chcemy!
Szczerze mówiąc mam spory dylemat z SV w tym roku. Początkowo chciałem ogłosić tegoroczną edycję w okolicach lutego max, a zaraz mamy kwiecień. Podczas spotkania w miniony weekend zadeklarowałem, że *JEŚLI* miałabym się za to zabrać to kolejna edycja mogłaby się odbyć w dniach od 9-go do 11-go grudnia tego roku lub (z większym prawdopodobieństwem) 2-4 listopad 2018. Acha, no i raczej nowa miejscówka, ale za wcześnie o tym pisać...
Szczerze mówiąc borykam się jeszcze z zamknięciem pewnych spraw związanych z SV2k16, nie wspominając o życiu prywatno-zawodowym, które jest obecnie dla mnie priorytetem. Na ten moment jestem bardziej w stanie zadeklarować edycję w 2018 roku, niż w obecnym. Chyba, że nagle coś się zmieni...
Miejscówka była ok, grudzień też fajny termin :)
@Grey: Wolałbym aby coś się zmieniło i było w tym roku :) Ciężko się czeka na tak wspaniałą imprezę rok a co dopiero 2 lata :( . Trzymam kciuki i kibicuję że uda się w tym roku :) Pozdrawiam
W 2017 zaden termin sie 'bezwzglednie nie marnotrawi'?
Mam pewien pomysł na ten rok i sądzę że nic się nie zmarnotrawi, spokojnie ;)
@pin: podziel się proszę informacja w innym wątku. Nie podjąłem jeszcze ostatecznej decyzji co do roku 2017. W tym momencie pewne są eventy: Grawitacja, WAP-NIAK i Ironia, na których radziłbym się obecnie skupić.
Nie musisz mi radzić, na czym mam się skupić :) Doskonale wiem.
Pin: to nie dziel z takim entuzjazmem "skory na niedźwiedziu". Temat nie jest definitywnie zamknięty. A przynajmniej nie w tym wątku. To chyba mogę "radzić", skoro to wątek o SV?
Apropos wątku o SV, to proszę o nie robieniu offtopicu :) Kto za SV w tym roku? Ja tak :) Wpisujcie się :) Aby zorganizować party potrzeba motywacji, przynajmniej takiej, jak zainteresowanie potencjalnych uczestników - a może deklaracje produkcji?
Miejscówka również była bardzo dobra, zdecydowanie lepsza od poprzedniej (włącznie z akustyką sali). Chyba że na przeszkodzie stoją jakieś formalności.
Entuzjazm przy dzieleniu skory calkiem wskazany, szykuje sie kolejny melodramat :) Ide po popcorn :D
Grey: sprawdź czy masz kalendarz na właściwy rok, bo podane przez Ciebie daty się słabo pokrywają z weekendami...
A, dla mnie listopad lepszy.
Pokrywają się ale z takim dziwnym offsetem, bo zamiast piątek - niedziela to sobota - poniedziałek :)
Początek grudnia to piękny termin! Chętni łapki w górę!
A może Mikołajkowy temat przewodni? Bad Santa, itd. =)
@Vasco: o cholera, dzięki za czujność :) faktycznie musiałem źle spojrzeć :D 8-10 grudnia, 2017. SV prawie zawsze jest na zmianę jeśli chodzi o edycje, w sensie - raz w listopadzie, raz w grudniu (wyjątkiem jest SV z 2000 roku, które odbyło się w kwietniu). 1 miesiąc więcej na organizację jest na wagę złota... no i większa przerwa od RK/LE :)
@Jesionen: jeśli zauważę że jest jednak zainteresowanie, a ludzie zadeklarują konkretne prace to może uda mi się na tyle sprężyć, aby podołać tegorocznej edycji. ostateczne rozstrzygnięcie nastąpi na pewno w kwietniu, to jest pewne.
Grey: Mnie też dopisz - łącznie z pracami GFX-STe i YM-STe ;)
Grudzień jest dla mnie lepszy niż listopad, na pewno będę i na pewno ufunduję nagrody :). Miejscówka jak najbardziej była ok, więc może nie zmieniać....
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2017 "????" ?
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 55 zapytań