Jak w temacie! :)
Zapraszam do dyskusji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2017 - pomysły, uwagi, sugestie, itepede.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie! :)
Zapraszam do dyskusji.
Oczywiście strona party już stoi: http://wapniak.atari.org.pl/index.php
Dla zainteresowanych info, że na covercompo można dostarczyć pracę w formacie MID! Sprzęt to interface Midimate i Yamaha QY70
pytanie, czy okrągłe urodziny na 5 dni przed faktem można ogłosić na party? :D
60 te ???? :):):):)
pytanie, czy okrągłe urodziny na 5 dni przed faktem można ogłosić na party? :D
Ogłosić, jak ogłosić - ale rozumiem że beczkę piwa stawiasz. No dobra, może być "na łebka" ;P
coś tam postawię, spokojnie :)
no dobra, 4 z przodu i jedziemy! ;)
Pinokio:
a które Ty będziesz miał wówczas urodziny? Czy aby nie 40-ste? Dziadu zaj*bany?
PS: Aaaa, no właśnie.
Tak, przykra to sprawa; łączę się z Tobą w bólu.
I po Pinku...
no nie wiem, bo już mnie wszystko boli. To już tak zostanie? :D
Pinokio:
> już mnie wszystko boli. To już tak zostanie?
------------------
A skąd.
Będzie się konsekwentnie pogarszać.
Uuuuu ... skoro drewniakowi stuknie okragla rocznica na party, to aż chyba od piątku sie pijawie :)
Może zrzutka na:
Ten model będzie myślę odpowiedniejszy (i bardziej praktyczny).
@pin, ale ostrożnie z tuningiem... Może nie wstawiaj tam od razu 3-litrowego V16 :P
Mono ma racje. Zwłaszcza, że ten wózek kosztuje 2 zł!
To że były V8 nie znaczy, że nie dasz rady zrobić updeatu do V16 ;P W końcu w A8 wstawiłeś procesor 16-to bitowy, ale wątek o tym pozostawiam Tobie i XXL-owi :P
on po prostu zazdrości i boi się do tego oficjalnie przyznać ;)
UWAGA!
Będzie nowa kategoria na kompo, chodzi o grafiki na zwykłe Atari 8 bit. Zgłosiło się po prostu 3 autorów z deklaracją na 3 prace.
Uwaga tylko taka, że prace generowane przez G2F muszą wracać do dosa. Wszystkie inne formaty źródłowe dozwolone.
Jeśli ktoś by się jednak wysilił i napisał coś w GED :) - to oprócz źródła musi dołączyć plik wykonywalny (też wychodzący do dos) ;)
Ok, dodane o Graphics compo - na stronie i w wydarzeniu na FB.
UWAGA ETENSZYN WNIMAŃJE!
Z dobrze poinformowanych źródeł dowiedziałem się że jest możliwe urządzenie koncertu na party place.
Chłopaki (Pin i Yerzmyey) mają przygotowany materiał, który nie był grany live dotychczas na koncertach.
I jeśli jest chęć i wolna wola, to się odbędzie - ale jeśli siedzimy przy kiełbasie, to odpuszczamy, nie robimy niczego na siłę i pijemy spokojnie piwko ;)
Koncert z przyczyn technicznych możliwy do zrealizowania wyłącznie na sali partyplace w piątek wieczorem.
To jak robimy? - krótka piłka! :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2017 - pomysły, uwagi, sugestie, itepede.
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 62 zapytań