Witam wszystkich mam do odstapienia komplet ksiazek Zientary o malym atari (wydaje mi sie, ze sa wszystkie jakies 10 bedzie),
i orginalny Spartados X na kardridzu + instrukcja.
sq.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » ksiazki o malym....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich mam do odstapienia komplet ksiazek Zientary o malym atari (wydaje mi sie, ze sa wszystkie jakies 10 bedzie),
i orginalny Spartados X na kardridzu + instrukcja.
sq.
???? To juz sa o mnie ksiazki?
Super :)
MALY /SWD
Nie wiedziales ? :> Ostatnio wyszla ksiazka pod tytulem: "Jak zesmy z Zajcem siksy do konkursu mokrego podkoszulka werbowali, czyli Idol edycja 5" ;)
a podobno nastepna jest juz prawie ukonczona...a ma tytul: "Jak w 20 sec. obalic tanie wino" autor: doc dr hab inz mega masta Makgajwer.
E tam. Słyszałem, że Mikey pracuje nad książką dotyczącą cięcia - kto słyszał w Opalenicy, ile można ułożyć wyrażeń dotyczących cięcia ten wie!
ciecie jak ciecie - wazne kto i kogo tnie ;) :P
'te laski .... ' :) :)
dobra, Ty tu nie filozofuj, tylko zdradź mi tajemnicę, o czym będzie pierwszy rodział... etymologia słowa "cięcie"?
swoją drogą można by stworzyć ciekawe demko na tematy cięcia...
drgania harmoniczne cięciwy liczone w czasie rzeczywistym...
pomyśl o tym!
1. Frequ a sprawa chinska.
Xan: potrzebuję Twojego adresu!
Raczej japonska. Przeca Tokio jest w Japonii... :)
Nie podczas nastepnej wojny :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » ksiazki o malym....
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 52 zapytań