Ponieważ ostatnio cicho było w temacie, zarzucam topica.
A że od zeszłego roku nieco się pozmieniało, rzucam co następuje:
- koszt wynajmu sali na party - 1600zł
- koszt materiałów - nazwijmy to - eksploatacyjnych, sprzątania itp - 200zł (tyle szacuję, jak będzie więcej - moja strata)
Oczekiwania:
- oczekuję na dzień dzisiejszy deklaracji, czy ktoś może wspomóc finansowo organizację party - kwota dowolna. Sala już zarezerwowana, wkrótce będzie opłacona (do końca lutego). Proszę o deklarowanie wpłat, nr konta + ew. paypal (dla chętnych) na priva, bądź poprzez kontakt drogą mailową mikerro[AT]gmail.com - konto/paypal - takie jak w poprzednim roku.
- jak jest ktoś chętny na przekazanie nagród rzeczowych - też się proszę deklarować poniżej
Co w zamian:
- sponsorzy nie płacą za wstęp, o ile ich wpłata przekroczy sumę biletu (na dzień dzisiejszy wstępnie jest to 60zł - przy wpłatach sponsorskich suma ta sukcesywnie będzie spadać)
Na co idą pieniążki?
- pieniążki od sponsorów idą w 100% na pokrycie wspomnianych kosztów i na ewentualne nagrody. Koszt biletu będzie sukcesywnie malał wraz ze wzrostem zebranej sumy od sponsorów, co będzie sukcesywnie odnotowane na stronie zlotu i w niniejszym wątku, bądź w wątku, który powstanie specjalnie do tego celu (rzecz do sprecyzowania)
- w przypadku 100% pokrycia kosztów - cenę biletu ustalam na 30zł, przy czym kobiety i dzieci mają zagwarantowany wstęp bezpłatnie.
- wszelkie przekroczenie założonego budżetu jest przeznaczone na ewentualne nagrody pieniężne, które zostaną przekazane w ostatnim dniu party zgodnie z regulaminem konkursów, który w najbliższym czasie zostanie poddany publicznej dyskusji, aby w ostatecznej formie znaleźć się na stronie zlotu.
Na dzień dzisiejszy tyle. Poniżej oczekuję ewentualnych deklaracji wraz z sumą lub wykazem rzeczy, które możecie zaoferować na nagrody.
=================================================================================
Cena biletu będzie wyliczana następująco: (1800zł-suma wpłat od sponsorów)/30 - zakładam 30 osób. Ewentualne braki mam nadzieję pokryją osoby, które się pojawią bez deklaracji.
Oczywiście ew. nadwyżka nie pójdzie do mojej kieszeni, chętnie przeznaczę na dofinansowanie innej atarowskiej imprezy.
Na start jest w kasie 500zł, czyli to, co zostało z poprzedniej imprezy.