Natomiast pomysł z autokarem bardzo fajny........
wow ... jesli wypali (czyt. jesli sie ktos tym zajmie na powaznie) to ja sie pisze !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » kto i po co;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Natomiast pomysł z autokarem bardzo fajny........
wow ... jesli wypali (czyt. jesli sie ktos tym zajmie na powaznie) to ja sie pisze !
- rozmawiałem z jakimś gościem ( nr. tel. z tej strony! )
i tak to miało wyglądać finansowo..
Powiedziałem że bryka ma zawieść nas w czwartek a odebrać w niedzielę..
a on na to że 1.80zł/km....
:rolleyes:
a i swierdził że 1.80x260 ( bo chyba tyle jest do ornety! )= ileś tam! :P
Hm to trza by sie dowiedziec ile osob by reflektowalo ;)
No wychodzi 27 zeta na lba w jedna strone (liczac 300 kilosow) biorac pod uwage, ze znajdzie sie 20 chetnych zeby stawic sie o danej godzinie w Wawie. Szczerze mowiac nie wiem czy sie uda zebrac tyle ludu. I nie wszyscy jada w czwartek...
reasumujac 46,80PLN w obie strony na lebka. malo to nie jest, ale jakos super duzo tez nie, zwlaszcza ze w busie nie smierdzi, nie ma max-zuli i w ogole jest o niebo lepszy niz PKP. pod uwage nalezy wziasc fakt ze mamy wlasny transport w ktorym mozna sie kulturalnie nawalic i jeszcze podstawi nas w okreslone m-ce bez przeszkod :)
proponuje wziasc sobie sprawe do serca i zalozyc jakis mega topic (z ankieta i w ogole ... ) odnosnie busa. jako ze AS juz cos namierzyl, to mysle ze moglby sie tym zajac osobiscie. w gre wchodzi zbiorka kasy oraz ustalenie godziny i miejsca odjazdu. jesli chodzi o dzien wyjazdu, to proponuje jechac w srode na nocke ok. godz 20:00. w jedna strone samochodem jedzie sie jakies 5-6 godzin, wiec akurat na poranna msze powinnismy zdazyc :) wiem ze nie wszyscy moga w srode po pracy, ale w koncu to jest PARTY W ORNECIE wiec nalezy sie jakos zmobilizowac :)
Jasne, w srode nocką to chyba pojedziesz sam ;) I na dodatek caly dzien spedzisz w Ornecie na lawce pod MDK bo otwarcie dopiero czwartek o 18:00 :)
Jesli juz to proponuje wyjazd np. o 16:00 w czwartek.
Jesli sroda to ja odpadam.... Tylko czwartek po poludniu.
hmm ja jadę z Mały w środę ok.20 może 22giej...
*dzisiaj "weryfikowałem" to z nim na giełdzie :D
Mamy zamiar być w Ornecie z samego rańca w czwartek ;)
-pomysł z aubobusem ma jedną wadę:
-każdy jedzie inaczej i należy tutaj zrozumieć że jeden ma urlop, drugi pracę a trzeci coś tam!
Grunt aby wszyscy dotarli do Ornety!
Mój warjat(!) optymistyczny zakładał że na autokar zabrał by 10 osób
( 100zeta w 2strony na "łeb"..)...
Opcją ciekawą mogła by być "odwózka" autokarem z Ornety do Wawy...
tak jak pisałem nudziło mi się w pracy i wykonałem pare tel. odwiedziłem parę stron z autokarami i ta oferta wydała mi się najciekawsza! ;)
**a Zabieramy jeszcze Zająca!
Jak ktoś chce jeszcze do nas dołączyć niech da znać(!)
bo głupio jechać 2autami w 3osoby :P
As masz na mysli jeszcze jeden samochod :idea: czyli jedziemy na 3 autka w cztery osoby aby byl komfort:D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Właśnie o czym wręcz przeciwnym ;)
jedzcie 2 autkami w 3 osoby aby w drodze powrotnej bylo milo jak rok temu (szczegolnie na rondzie) :)
Jedźcie 3 autkami w 2 osoby będzie jeszcze weselej
Tatuś chyba nie damy rady ;)
jedzcie 2 autkami w 3 osoby aby w drodze powrotnej bylo milo jak rok temu (szczegolnie na rondzie) :)
Na rondzie bylo róló, ale jeszcze lepiej bylo przy znaku nakazu skretu w prawo :)
Jasne, w srode nocką to chyba pojedziesz sam ;) I na dodatek caly dzien spedzisz w Ornecie na lawce pod MDK bo otwarcie dopiero czwartek o 18:00 :)
ehhh ... fakt, popieprzylo mi sie :)
ale jak widze ideea chyba raczej padnie, so ... :)
na quast.orneta.net jak wol jest przeciez:
Otwarcie imprezy dla przyjeżdżających
29 Lipiec 2003 rok od godziny 18:00
Zatem czekaja tam na nas juz od roku :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » kto i po co;)
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 55 zapytań