Ponieważ ostatni wybrany termin kolidował z Pixel Heaven, zdecydowałem się na ponowne wystartowanie ankiety.
Sorry za wczorajszy falstart, dzień był... raczej długi. :) Głosujemy, narzekamy itd., byle na temat. :)
GO GO GO!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Wapniak - wstępne ustalenia vol. IIa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ponieważ ostatni wybrany termin kolidował z Pixel Heaven, zdecydowałem się na ponowne wystartowanie ankiety.
Sorry za wczorajszy falstart, dzień był... raczej długi. :) Głosujemy, narzekamy itd., byle na temat. :)
GO GO GO!
Ups, przepraszam za zamieszanie, kliknąłem inny, ale chyba ten mi najbardziej pasuje: 19.05 do 21.05 Tak więc głos oddany na "Inny - wpisujemy niżej!" proszę traktować jakby był "w dniach od 19.05 do 21.05". Dziękuję i przepraszam za zamieszanie:)
POMIDOR jak rozumeim oznacza "ryra mnie termin, wazne zeby party sie odbylo !" amirite ? ;)
Ta joj!
All lefts reversed! :D
all mids reveresed :P
.. ja cały maj zwolniłem z obowiązków, więc termin obojętny ;)
No niestety, rzeczywistość sama zweryfikowała nasze głosowania...
Zadzwoniłem dzisiaj zaklepać termin i jest wolny na 12-14.05.
ROBIMY TAK?
Michał, na gg podesłałem Ci jeszcze jednego linka - dryndnij jeszcze tam
Ok, sprawdzi się też. :)
Nie no. W tym roku jeszcze zostaje to "stare". :)
Na party będzie możliwość zagrać po sieci w MidiMaze ;) minimum 2 Atari 8 bit oraz Atari STe. Całość połączona portami MIDI, czyli co najmniej 3 kompy po sieci ;) Będzie prawdopodobnie jeszcze jeden interface MIDI dla 8 bit, nie wiem tylko czy jest 100% zgodny z Midimate więc okaże się na miejscu czy uda się na 4 graczy :)
Aktualnie trwają prace nad uaktualnieniem i usprawnieniem regulaminu.
Poza tym stronka zlotu też "się tworzy".
Cierpliwości, już niedługo! :)
khem ... jest jakas strona tego copy party, czy cos przeoczylem ?
No będzie, już za chwilkę. :)
Aktualnie strona jest "w przygotowaniu" i jej miejscu znajduje się wypełniacz w postaci licznika dni do rozpoczęcia party.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wapniak - wstępne ustalenia vol. IIa
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 64 zapytań