3,251

A może wymyślisz coś nowszego ?
Lewak, czytelnik GW i widz TVN ... przecież w co najmniej 2/3 opisujesz siebie. Do tego "zły człowiek" ... naprawdę Ci współczuję. Tak po chrześcijańsku. Bezinteresownie.

3,252

1. Podziwiam ludzi, którzy publicznie przyznają się do swojej wiary, gardzę zaś tymi, którzy to ukrywają.
2. Skąd Bartoszu wiesz, co w pewnych kręgach wypada, a co nie? I co to znaczy "nadmierne epatowanie wiarą"? Przystępowanie do komunii świętej? Czynienie znaku krzyża?

3,253

1. Pogarda ... cóż ... twój wybór ... gratuluję dobrego samopoczucia.
2. Nadmierne epatowanie wiarą to nadmierne epatowanie wiarą.
3. Skąd wiem co w pewnych kręgach wypada ? ... po prostu wiem ... tak jak Ty wiesz, że należy gardzić ludźmi, którzy nie "epatują nadmiernie".
4. Wygląda, że wiara kojarzy Ci się tylko z jednym rodzajem symboliki ...

3,254 Ostatnio edytowany przez ravenax28 (2017-01-14 22:53:03)

Nadmierne epatowanie wiarą to nadmierne epatowanie wiarą :) :) :)
Skąd wiem? PO prostu wiem :) :) :)

3,255

A skąd Ty wiesz, że ktoś zasługuje na pogardę ? Po prostu wiesz :( :( :(

3,256

Moim zdaniem osoba wierząca, która wstydzi się publicznie okazać swoją wiarę jest osobą godną pogardy. Jeśli przechodzę obok kościoła i czuję potrzebę uczynienia znaku krzyża świętego, ale obawiam się, że to nie wypada, bo wokół są inni ludzie, jestem żałosny i godny pogardy.

3,257

A. Ale skąd to wiesz ? Negujesz moje zdanie ale "twoim zdaniem" Ty wiesz, że pogarda jest dobra.
B. Jakiż to typowy przykład polskiej wiary ... takiej na pokaz ...
C. A jeśli muzułmanin poczuje potrzebę oddania czci swemu Bogu i zacznie modły na środku np. restauracji, to co ? Uznasz, to za godne pochwały czy tez poczujesz się urażony ?

3,258 Ostatnio edytowany przez ravenax28 (2017-01-14 23:53:16)

:) Mam nadzieję, że nie będę świadkiem jak muzułmanin będzie oddawał cześć swojemu bogu w restauracji. Tak szczerze, to poczułbym niepokój, że za chwilę usłyszę Allahu akbar i....
Oddawanie czci Bogu w restauracji (np. w postaci modlitwy w pozycji klęczącej) łapie się moim zdaniem w "nadmierne epatowanie wiarą". Przeżegnanie się przed posiłkiem już nie łapie się w "nadmierne epatowanie wiarą". :)

3,259

Ale odpowiedz na pytania. Nie wymiguj się ...
Bo może Ty czyniąc znak krzyża też zaraz powiesz "W imię Boga..." ... wolałbym nie być tego świadkiem bo kto wie co osobie, która tak łatwo gardzi ludźmi w głowie się wykluło.

3,260

Bartosz :-)
Hahahah jak ja lubię te puste rozmowy z tobę  :-) tak   czytam GW tak Oględam TVN i pisałem ci to milion razy dlaczego - powiem  milion pierwszy dlatego  iz czerpie wiedzę o świecie z wielu źródeł - ciekawe czy jesteś to w stanie zrozumieć ? JESTES ?

Co do reszty tak jesteś LEWAKIEM, nie dziwie sie że sie tego wstydzisz. Bo to tak jakbyś sie publicznie przyznał iż jesteś  kobietą wyzwoloną .Nie ma powodu do dumy zupełnie cie rozumiem.

Tak jestem złym człowiekiem  , ty zapewne jesteś świętym człowiekiem :-) w to akurat nie wątpie.

HAHAHAAH Lewak  wstydzący się Boga współczuje mi po chrześcijańsku  HAHAHAHAHAAHAH

3,261

Bartosz.... taka między nami różnica, że ja piszę wprost o "pogardzie". Ty może nie, ale z każdego Twojego posta w tym dziele aż zionie pogardą dla adwersarzy.

3,262 Ostatnio edytowany przez kosa0 (2017-01-15 00:14:52)

A. Pogarda to jest to co ja czuje do lewactwa

Pogarda – stan uczuciowy będący mieszaniną braku szacunku i niechęci. Zbliżony do nienawiści, ale zawierający komponent poczucia wyższości wobec osoby pogardzanej.

Jeśli ciekawi cie dlaczego żywie takie uczucia to poczytaj sobie o Pol-Pocie  on wdrażał LEWACKIE IDEAŁY
'Szacuje się, że w Demokratycznej Kampuczy zginęło od 10 do 25 procent, a liczba mieszkańców stolicy – Phnom Penh – wskutek przymusowych wysiedleń zmalała z 2 milionów do 23 tysięcy mieszkańców[27]"

B. Jakiż to typowy przykład polskiej wiary ... takiej na pokaz ...
Ło matko i ?Jakieś inne ZŁOTE MYŚLI ? pomysły?  LEWACKE IDIOTYZMY ? czy to wszystko na co cie stac ? ( bo na argumenty  to nie licze)

C. A jeśli muzułmanin poczuje potrzebę oddania czci swemu Bogu i zacznie modły na środku np. restauracji, to co ? Uznasz, to za godne pochwały czy tez poczujesz się urażony ?

Osobiście zrobie to co już zrobiłem kiedyś  w Warszawie, będąc świadkiem podobnego zdarzenia :-)

3,263

Kosa0 czyli  2/3 lewaka ... sam tworzysz taką pustkę medialną, że NASA może w niej testować nowe rozwiązania.

Myślisz, że jak powtórzysz kolejny raz, że ktoś jest lewak, a Ty inteligentny to tak się stanie ?
Jest takie śląskie powiedzenie "Kto czuje, ten suje" ... nieważne jak będziesz głośno krzyczał, że to kto inny jest winny, to i tak wszyscy wiedzieć będą, że starasz się odwrócić od siebie uwagę.

P.S.
Napisz coś nowego odkrywczego o smogu, którego nie ma  ... takiego fachowca jak Ty na pewno wezmą do rządu ...

3,264 Ostatnio edytowany przez kosa0 (2017-01-15 00:19:47)

Bawisz mnie Bartosz :-)

Pierwsza częć twjej wypowiedzi wybacz szkoda mi czasu na komentowanie ( NAŁUM SIE W KONCU ZNACZENIA SŁÓW KTORYCH URZYWASZ )
Druga część panie ŁYYYYYYYYY ntelygencie pytalem cie z 6 razy co jest przyczyna smogu  w warszawie kotry pojawił sie w przeciagu tygodnia ? jakies argumenty ? fakty ?  tropy ?  Śmiało  :-) rozbaw nas

3,265

@Ravenax ....
I oczywiście nie odpowiedziałeś na pytania.
Zapomniałeś też użyć określenia "mowa nienawiści".

3,266 Ostatnio edytowany przez kosa0 (2017-01-15 00:25:47)

Bartosz mowa nienawiści kolejne trudne słowo HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH  masz jeszcze cos w zanadrzu ? :-)

Przypomnij nam jak to ty nazywałeś tych ludzi co biora 500 + ? przypomnisz nam czy ja mam to zrobić ?

3,267

3 strony w jeden dzień. W atarowskich wątkach - parę postów :) I chcecie zlikwidować taki generator ruchu? ;)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

3,268

@Kosa0
1. Smog ... jako fachowiec od zbierania informacji z różnych mediów i kojarzenia faktów na wysokim poziomie sam nam wytłumacz. Będzie ciekawie.
2. "Mowa nienawiści" to nie jest słowo jak powinieneś wiedzieć ... kolejna wtopa ...

3,269

@syscali ale wez pod uwage iż wszytko jest w jednym wątku :-)  nikt nie bałagani naokoło  nie isze o głupotach poza tym jednym wątkiem - wiec chyba jest wszytko ok :-) Tak mi sie wydaje . A co Atarowych wątków ja nie pisze w nich bi nie mam nic mądrego do  naisania . Nie znam sie na programowaniu a8 , na muzyce czy grafice - to co mam uczyć ojca jak dzieci robić :-)
Pozdrawiam :-)

3,270 Ostatnio edytowany przez kosa0 (2017-01-15 00:36:05)

@Bartoszp
1. Smog ... jako fachowiec od zbierania informacji z różnych mediów i kojarzenia faktów na wysokim poziomie sam nam wytłumacz.
Tlumaczyłem  kilka  postów wyżej, ba dawałem linki ,  ale
a) trzeba umieć  czytać - nie czytałeś tego co napisałęm
b) trzeba logicznie myśleć - kojarzyć fakty  - sam wiesz jak to z tym u ciebie :-)
c) Przedstaw swoje teoorie - jak juz o swich pisałem - aaa rozumiem w GW i TVN o tym nie napisali :-)( wiem bo je czytam i ogladam - z obrzydzeniem ale zawsze)  wiec skąd  masz wiedzieć :-) ahahahahah

2. "Mowa nienawiści" to nie jest słowo jak powinieneś wiedzieć ... kolejna wtopa ..

Ło masz pan porzadnicki i akuratny :-)  TADA - wiesz co to prowokacja :-) ciesze sie ze   poszedles poczytac do wikipedi co to za zwierze jest ta mowa.

Oczywiście ze "Mowa nienawiści" to nie słowo :-) prowadziłem cie na wędce i po twojej awanturniczej i "logicznej hahahahah " odpowiedzi  mialem ci   znow pokazac stan twojej niewiedzy :-)
Ale brawo tym razem udalo ci sie wyjsc z twarza :-) GRATULUJE !!!!

3,271

BartoszP napisał/a:

@Ravenax ....
I oczywiście nie odpowiedziałeś na pytania.
Zapomniałeś też użyć określenia "mowa nienawiści".

Odpowiedziałem na twoje pytania, tylko zapatrzony w siebie, nie raczyłeś ich zauważyć. Dlatego jeszcze raz:
Jeśli muzułmanin poczuje potrzebę oddania czci swemu Bogu i zacznie modły na środku np. restauracji, to NIE uznam tego za godne pochwały, ani też NIE poczuję się urażony- bardziej zaniepokojony tudzież wstępnie przerażony.
Zadam Ci pytanie:
Jak myślisz: co by się stało, gdyby powiedzmy w takim sympatycznym kraju jak Arabia Saudyjska, jakiś katol zaczął modły na środku np. restauracji?

3,272

@Kosa0:
Jak zwykle kłamiesz ... ani nie wytłumaczyłeś  parę postów wcześniej ani nie podałeś linków tłumaczących skąd ten smog... wiesz jak u Ciebie jest z rzetelnością. Tak jak poniżej

kosa0 napisał/a:

Generalnie GW  nie czytam

kosa0 napisał/a:

GW i TVN o tym nie napisali ( wiem bo je czytam i ogladam - z obrzydzeniem ale zawsze)

Ciebie nie trzeba podpuszczać ani nic ... z każdym postem brniesz dalej ....

@Ravenax28.
A. Teraz odpowiedziałeś na pytanie.
Wcześniej tylko jednoznacznie zasugerowałeś, że nie chciałbyś tego bo modły muzułmanina to wstęp do czegoś co określiłeś jako "Allah Akbar i ... ". Ciekawe co po tym "i..." ma być?
B. No właśnie? Co by było? Ktoś pomyśli, że zaraz powiesz "Tak mi dopomóż ... " a potem ..... ?

Może właśnie dlatego wystarczy niepotrzebnie nie epatować innych swoją wiarą?

3,273

a. buuuuum
b. nie słyszałem, żeby katolicy w imię Boga dokonywali samobójczych ataków

3,274

Ha, śliczne hasło:

Na złość kaczorkowi daj stówkę Owsiakowi :)

tP

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC

3,275

Kipisz inteligencją :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021