Yo, Masa!
Na www.dhs.nu odbywa się głosowanie w sprawie ewentualnej kolejnej edycji SV2k4 we Wrześniu. Od wyników głosowania w dużej mierze zależy dalszy los imprezy, so... let's VOTE!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Zloty » SV2k4 - "b or not 2b" VOTING!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Yo, Masa!
Na www.dhs.nu odbywa się głosowanie w sprawie ewentualnej kolejnej edycji SV2k4 we Wrześniu. Od wyników głosowania w dużej mierze zależy dalszy los imprezy, so... let's VOTE!
Do wrzesnia jeszcze dluuga droga lecz sadze, ze dojade jesli sie odbedzie.
to zapraszam na głosowanie Dracon__ :) jeśli uzbiera się te 35-40 osób to party na pewno będzie.
Zapobiegawczo zaglosowalem juz wczesniej ;)
zagłosowałem...teraz tylko modlić sie o reszte....mam nadzieje że sie uda.
też zagłosowałem, chociaż póki co proprocje głosów średnio zachęcające... :?
ja się już wypowiedziałem :)
ja tysz 8)
... i ja. ;D
SV2k4 musi nadejść.
Endrju Leppiej
panowie, czy ja wiem... te proporcje wcale nie są takie straszne. na chwilę obecną 16 osób powiedziało TAK, 6 może, 20 że nie... Tu nie chodzi o to żeby było więcej głosów na tak niż na nie, ale żeby uzbierało się 35-40 osób które chcą przyjechać na kolejną edycję SV2k4. I wtedy stosunek głosów może być nawet 40:100 ;))) są osoby których nie stać na dwie biby mniej więcej w tym samym okresie i ja to rozumiem.
pozdrawiam!
p.s. była jakiś czas temu podobna ankieta dotycząca OutLine party in Netherlands. Stosunek głosów był taki:
No - 95 votes ( 47.3%)
Perhaps - 39 votes ( 19.4%)
Yes - 67 votes ( 33.3%)
...a przyjechało bodajże 80 osób ;)
67 (yes) + 39 (/HAPS) = 106 > 80, czyli wszystko zmieściło się w ilości osób deklarujących chęć/możliwość przybycia. Ładniej by to wyglądało, gdyby partyzantów było więcej niż 108. 8O
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV2k4 - "b or not 2b" VOTING!
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 55 zapytań