Jak w temacie, potrzebuję w pełni sprawnej folii 65/130/800 XE do klawiatury na gumkach (przezroczysta, 2 warstwy przedzielone przezroczystą wkładką).
Heeelp ;-)

2

... na razie wtrącę kwestię, bo przypominam sobie jak jakiś czas temu Simius badał temat i zainteresowanie ludzi związane ze wznowieniem produkcji folii do klawiatur. Zorientuje się co i jak ;)

Klawiatura - towar raczej deficytowy obecnie ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

3

Jacques napisał/a:

Jak w temacie, potrzebuję w pełni sprawnej folii 65/130/800 XE do klawiatury na gumkach (przezroczysta, 2 warstwy przedzielone przezroczystą wkładką).
Heeelp ;-)

Nie da się naprawić czy nie masz wcale?

Falcon030 14MB + CT60; Jaguar + Skunkboard; 65XE + SIO2SD + Ultimate + Stereo + VideoMod; 520STE + 4MB + Ultrasatan + HxC Emulator;  LYNX II + VGA Mod; A2600 + MultiCart; ZX Spectrum 128k +2 + PiocDivSD;  Amiga 600 + 2MB chip + Furia + SD;  C64 "chlebak" + 1541 Ultimate

4

Próbowałem naprawy lakierem przewodzącym, jedną ścieżkę z sukcesem (przewodzi po sprawdzeniu miernikieml, ale nadal jest problem z niektórymi klawiszami. Dwa styki ze złącza do płyty też polakierowałem, ale nic to nie dało, podejrzewam że tu jest główny problem, bo ścieżki na złączu sa praktycznie aż czarne.

Jeśli ktoś nie ma samej folii, mogę kupić z klawiaturą ;)

5

Jak chcesz to podeślij ją do mnie, no chyba że będziesz w Wałbrzychu przy jakiejś okazji :)

Falcon030 14MB + CT60; Jaguar + Skunkboard; 65XE + SIO2SD + Ultimate + Stereo + VideoMod; 520STE + 4MB + Ultrasatan + HxC Emulator;  LYNX II + VGA Mod; A2600 + MultiCart; ZX Spectrum 128k +2 + PiocDivSD;  Amiga 600 + 2MB chip + Furia + SD;  C64 "chlebak" + 1541 Ultimate

6

Jacques napisał/a:

[...]podejrzewam że tu jest główny problem, bo ścieżki na złączu sa praktycznie aż czarne.

Jacques, a próbowałeś te końcówki przetrzeć wacikiem psikniętym środkiem typu 'contact cleaner' ?

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--