Jak w temacie - kupię oryginalne gry od ASF, Mirage, LK Avalon za uczciwą cenę :) Mogą być zarówno na kasetach, jak i na dyskietkach.
Ps. Jakby co dodaję kontakt na priv: marcin.skalski@gmail.com
Serdecznie pozdrawiam,
Marcin
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Kupię oryginalne gry od ASF, Mirage, LK Avalon
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie - kupię oryginalne gry od ASF, Mirage, LK Avalon za uczciwą cenę :) Mogą być zarówno na kasetach, jak i na dyskietkach.
Ps. Jakby co dodaję kontakt na priv: marcin.skalski@gmail.com
Serdecznie pozdrawiam,
Marcin
polecam kupić tutaj nowe, oryginały :) ...
...już wkrótce, początek lipca będą dostępne
polecam kupić tutaj nowe, oryginały :) ...
...już wkrótce, początek lipca będą dostępne
Wiem, wiem, pewnie na niektóre się skuszę ale obecnie szukam do kolekcji tytułów wydawanych nominalnie przez wspomnianych producentów w poście :)
Ponawiam temat odnośnie polskich gier na Atri 65xe :)
przy okazji - widziałem aukcje na allegro, co uważacie o niej?
http://allegro.pl/atari-xl-xe-gra-bould … 92997.html
Pzdr. Marcin
Mi się rzuciło jedno zdanie:
"Nie zarabiam na przesyłkach, jeśli się okaże, że przesyłka będzie kosztować mniej zwracam różnicę."
i tak sobie pomyślałem, że przy tej kwocie za grę ... to ja bym pewnie za darmo wysłał ;)
--
Marcin.
w ładnym stanie ten Boulder, ale co do ceny to się nie wypowiadam bo zawsze w tym przypadku zależy to od tego ile kto da.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Kupię oryginalne gry od ASF, Mirage, LK Avalon
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 42 zapytań