Przepraszam, źle się wyraziłem:
"będę upity tym soczkiem jabłkowym marki Hortex ;)"
Ja nie piję aż do 29 kwietnia 2007r. (moje osiemnaste urodziny)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab Małopolska #3
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przepraszam, źle się wyraziłem:
"będę upity tym soczkiem jabłkowym marki Hortex ;)"
Ja nie piję aż do 29 kwietnia 2007r. (moje osiemnaste urodziny)
grypson: a ja mam równo za miesiąc. :)
a ktora to klasa? juz gimnazjum.. czy jeszcze nie?
a swoja droga to masz fajnie bo ja w twoim wieku to ch** wiedzialem o scenie i zlotach i sztabach...
-----
i z tym postem staję się mastah atarowcem! :)
"będę upity tym soczkiem jabłkowym marki Hortex ;)
no tak, takim sfermentowanym? :rolleyes:
ktos zabiera jakiś sprzęt ??? i czy będzie miejsce ewnetualnie z czymś się rozstawić??? Czy po prostu będzie to spotkanie czysto towarzyskie?
a ktora to klasa? juz gimnazjum.. czy jeszcze nie?
Dzisiaj skończyłem drugą gimnazjum. Łatwo się domyślić, że za rok trzecia :) i egzamin końcowy
Pigula: Pewnie, ze zabierz sprzet. Jesli jedziesz autem to zabierz i monitor bo z tym moze byc deficytowo. Przewaga standardowo beda male atarki, choc i wiekszego brata nie zabraknie.
Ble znowu zapomnialem sie zalogowac, a chcialem jeszcze dodac iz jesli masz jakies demka na duza atarke pozgrywana na dyskietki to zabierz ze soba. Moze akurat sie nie zdubluja i bedzie wieksza ich liczba w puli.
w takim razie zabieram ze sobą sprzęcik i tutaj mała prośba do innych elektroników którzy ewentualnie jadą na sztabik chętnie kupię czystego Atmela pod sio2ide 4.2 + komplet kwarcy! Jeżeli ktoś ma na zbyciu to proszę o info na mejla lub GG
A ktos po nas wyjdzie? bo sie mozemy zgubic po tym pociagu ;).
wilson: pusc sygnala albo sms jak bedziecie u celu, mi, pinokiowi albo komu tam jeszcze... kto bedzie czynny pozbiera komitet powitalny. :)
Cos mnie trafi, zas przeoczylem logowanie :p
A ciacho se dac do logowania to nie laska?
jak co, to moge wyskoczyć na komitet powitalny too ;p. jak kotoś chce (i jak mnie pozna ;p -siurprajs).
Meska: ale tylko topless. :D
Komitet powitalny bedzie (tylko dajcie wczesniej znac o ktorej bedziecie) razie trudnosci z dojsciem z dworca (grawitacja i te sprawy) jest mozliwosc podjechania po Was samochodem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Małopolska #3
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 59 zapytań