Chyba muszę się odnieść do bzdur, które tu oto przeczytałem.
mazi napisał/a:Istota tego problemu jest to, ze jak Pin prowadzi compo to zawsze jest rozdmuchany regulamin pod niego (jego zachcianki*) oraz pod jego compo machine, ktora to pomimo tego, iz posiada na pokladzie rapidusa zawierajacego dwa procki to podczas compo wykorzystywany jest tylko 65816*. Pin jasno i klarowanie stwierdzil, ze nie bedzie przelaczal na 6502. Uzasadnieniem bylo: bo nie. O.O
Ostatnio na Wapniaku był jasny, klarowny i czytelny regulamin. Dzięki temu i TYLKO dzięki temu nie było problemów z żadną z prac. Regulamin właśnie po to jest i jeśli nie akceptujesz regulaminu kompotów to nie prezentujesz na konkursie prac.
Pomijam już fakt, że NICZEGO nie prezentujesz i najwięcej w temacie masz do powiedzenia.
Poza tym jak naukowo udowodniono i było to wałkowane milion razy: nielegale nie przynoszą żadnych racjonalnie uzasadnionych korzyści ;) Aha - i nigdy nie używałem w czasie prezentacji prac kodowanych (gry/dema/intra) Rapidusa, gdyż jego najbardziej zgodny z 65c816 adapterem tryb nie jest z nim do końca czasowo "równy", więc to mogło by wprowadzić ryzyko wystąpienia problemów. W XEGS w którym mam prosty adapter, wszystko jest 100% zgodne w stosunku do legali, ale komp chwilowo poszedł na warsztat ;)
mazi napisał/a:* uzasadnieniem tego jest zapewna zboczenie wink Pinokia, który kazdy soft oglada na 816 w trybie trurbo.
w sumie to gówno prawda, ale rozwiń temat w innym wątku
mazi napisał/a:Powtorze po raz enty: moje pytanie bylo do organizatora (tym razem Irona) jak zamierza pogodzic te kwestie.
jak napiszesz prace na kompo, to organizator udzieli Ci odpowiedzi na priva. Będziesz Pan zadowolony.
I mam prośbę. XXL i Mazi - jeśli macie ochotę sabotować następne party i doprowadzić do tego by się ono nie odbyło to w tym momencie proszę admina o przydzielenie urlopów.
Nie jesteście tu od tego, by wywierać presje na organizatora i podejmować jakiekolwiek decyzje. Org. podejmuje działania dotyczące organizacji zlotu i nikomu nie musi się z tego tłumaczyć. Jak wam coś nie pasuje, zróbcie swoje party a innym nie przeszkadzajcie. Ok?
.. a powoływanie się na frekwencję Deregeneracji - żenada.
Kontakt: pin@usdk.pl