Siedzi właśnie obok mnie Van Eijk i mówi że chętnie zorganizuje, jak tylko Orneta wróci do macierzy ;)
Wpisujcie miasta (jedno właściwe miasto) :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Quast 2018
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siedzi właśnie obok mnie Van Eijk i mówi że chętnie zorganizuje, jak tylko Orneta wróci do macierzy ;)
Wpisujcie miasta (jedno właściwe miasto) :D
ORNETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tP
warszawa
tylko że kroi się już ironia 2k17??
p.s. visa vi mdk-u w ornecie, zbudowali nam market...
obowiązkowo!
p.s. visa vi mdk-u w ornecie, zbudowali nam market...
To chyba dobrze?
Może nie zabraknie towaru :):)
tP
Eijk raczej mówił, że 2018 i to pod warunkiem, że ktoś mu pomoże w promocji i organizacji. Tak, że nie tak łatwo :P
wybiorę się, tylko zrób(cie) :)
Eijk co jakiś czas coś tam wspomina... ale na ile na poważnie i czy coś z tego wyjdzie? :) Oby...
A to miałoby być party jak stare Ornety czy jak QP98 w Elblągu?
Czy Eijk może chce się ścigać z Greyem na rozmach imprezy? ;)
Myślę, że najwięcej roboty to będzie z promocją, invitkami, nakłonieniem ludzi że warto robić prace na to party.
O ile wiara z 8bit pewnie bez oporów przyjedzie i coś napisze to już 16/32 w PL praktycznie nie istnieje i wymagałoby to
ściągania ludzików i prac z zachodu... co nigdy na Ornecie za dobrze nie wychodziło...
ale czemu nie, idea zacna... Let's Make Orneta Great Again !!! :)
Gdyby Grey z Van Eijkiem się dogadali - mogła by powstać niezła mieszanka.
Wpisuję miasto.
(Niech znowu będzie jakieś pianino za kotarą :) ).
München jest na tak!
Düseldorf również.
Chrząszczygrzeboszyce niezdecydowane
Chrząszczygrzeboszyce
:)
Adam - wyedytuj to na 2018, w 2017 mamy Ironie.
Jest.
Tym bardziej, że jak chwilę rozmawiałem z Eijk-iem tuż przed jego wyjściem z SV to sam wspominał bardziej o 2018. Nie podgrzewajmy za bardzo atmosfery, niech najpierw organizatorzy dogadają się za kulisami między sobą co kto kiedy robi. Żeby nie było kwasu jak rok temu.
Do Ornety z chęcią wrócę, taka podróż sentymentalna ;)
(Niech znowu będzie jakieś pianino za kotarą :) ).
o, to by się przydało :)
Nawet mogę na nim zagrać Jet Set Willy.
Do 2018r powinienem się nauczyć :)
tP
O ile wiara z 8bit pewnie bez oporów przyjedzie i coś napisze to już 16/32 w PL praktycznie nie istnieje i wymagałoby to
ściągania ludzików i prac z zachodu... co nigdy na Ornecie za dobrze nie wychodziło...
na SV było wystawione parę polskich produkcji na duże Atari
Orneta jest u mnie zawsze na tak! Nawet jak się nie odbywa zlot, to przynajmniej raz w roku pętla przy MDK musi być ;)
No i staram się mojemu potomstwu przekazywać tę piękną tradycję:
http://www.atari.apox.pl/WP_20160826_025.jpg
"A za ta lawka lezal Epi i rzygal".
Eijk raczej mówił, że 2018 i to pod warunkiem, że ktoś mu pomoże w promocji i organizacji. Tak, że nie tak łatwo :P
Oferuję:
Ogarnięcie kompotów wraz z kompletnym sprzętem (począwszy od konsoli audio, mikrofonów, po kompy, kable, pierdoły i prowadzenie konkursów) dla platform: Atari XL/XE, Atari ST/STe. Jedyne tylko "demo"scenowe wymaganie - zero tolerancji dla stacji dyskietek i konkretny / krótki / czytelny reg! ;)
Eijk - potrzebuję tylko "przody", końcówkę mocy (mam tylko coś w okolicy 2*200W i nie wiem, czy starczy), i projektor, najlepiej od Voyagera. ... choć, na chwilę obecną mam już te platformy opracowane po HDMI, a jest jeszcze duuużo czasu ;)
Ogólnie - może zreanimujmy "starą kadrę" i zróbmy party i zabawmy się jak za dawnych lat! ;)
aha - no i termin na 4 dni koniecznie!
edit:
No i staram się mojemu potomstwu przekazywać tę piękną tradycję:
fajne te dzieciaczki masz, wychowuj w duchu atarowca, weź czasem na party. Ale ostrożnie ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Quast 2018
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 63 zapytań