No właśnie ..kto mi może wysłać full wersję Thety pod emulatorek
Sam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Scena - 8bit » Nie śmiać się :) ...potrzebuję TMC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sam.
.. hehehehehehehehe;;;; hehehehehehehe;;; hehehehehe ... ____ contact 'v emil: atari8@interia.pl
Wyslalbym, ale nie znam adresu mailowego. :(
Przy okazji musze powiedziec o pewnej malej niedogodnosci pracy pod emulatorem z TMC. Mianowicie kombinacja klawiszy powodujaca wyjscie z edytora muzycznego do glownego menu programu: Esc+ctrl+shft, na emulatorze wymaga przedefiniowania rozstawienia klawiatury i przypisania tej kombinacji jakiemus osobnemu klawiszowi na PC (normalnie nie dziala).
Jo SeriousSam.
http://www.atari.justdied.com/data/Copy … ry%201998/
Jak si enie myle - dysk ze Stuffem 2 czy tam B. Masz tam TMC111.COM.
Wiem bo dzis to ssalem. i cos powoli komponowalem lol.
Samurai jestem pod wrazeniem...
ciekawe po jakim czasie wkurzy cie ten program. Trzeba byc niezlym Kwiatkiem ;)) ażeby ją ujażmić. Ja podchodzilem ze 2 razy i nie moge. te różowe kolorki jakaś dziwna obsługa Fuuuuuuuuuuu nie ma ctrl+p tylko return i same bbłłeeeeee Ugly ugly ugly ... No ale misiu czekam na efekty... napisz podklad do textu siedze sobie siedze ... He he he a moze to jest dobry pomysl ?? zrobilibysmy podkladzik do tego na atarce domixowac troche pecetowych bitow tudziez troche innych dzwiekow i dozucic twojego wokala ??? ...hit kazdego CP !!! ...siedze sobie siedzie i czekam ...
ciekawe po jakim czasie wkurzy cie ten program. Trzeba byc niezlym Kwiatkiem ;)) ażeby ją ujażmić. ...
Kurcze, zrewanżował mi się jeden..., promyku jeden Ty. No co, no co, no co ja Ci zrobiłem? :P
Piszę na Thecie już czwarty roczek i widzisz jak wyglądam? Dobrze, odmłodniałem, tylko włosy mi się pofalowały.
To były słowa wyrażające moj podziw, uznanie, etc. Panie sunsiad. btw: moze tak dla takich malkontentow jak ja zrobilbys kurs online Thety ???
Greg juz zrobil kurs TMC tylko gdzies mi go wywialo z dysku ! Dzis poszukam i wrzuce ! A Greguś swoja droga moglby go tez poszukac na hdd bo nie wiem czy znajde :)
Greg juz zrobil kurs TMC tylko gdzies mi go wywialo z dysku !
Dely - no było, było coś takiego, przypominam sobie ;) Poszukam, ale jeśli to znajdę, to tylko na jakiejś dyskietce, bo ostatnio zmieniłem kompa a archiwów starych nie mam :( Poszukam, to może się znajdzie... Xrayu promyczku i sąsiedzie -> kto tu kogo powinien uczyć ;) (to tak żeby nie było że Ci cały czas słodzę)
Greg juz zrobil kurs TMC tylko gdzies mi go wywialo z dysku !
Dely - no było, było coś takiego, przypominam sobie ;) Poszukam, ale jeśli to znajdę, to tylko na jakiejś dyskietce, bo ostatnio zmieniłem kompa a archiwów starych nie mam :( Poszukam, to może się znajdzie... Xrayu promyczku i sąsiedzie -> kto tu kogo powinien uczyć ;) (to tak żeby nie było że Ci cały czas słodzę)
W ogóle to obaj sobie strasznie kadzicie :0
A w ogóle to gratulacje...gratulacje ...a może współczucia ..kto to może wiedzieć :?:
Sam
Te trzeci kadziciel ... mam Cie zacytowac ???
----------------------------------------------------------------------
(...)Gdy pierwsze promienie
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
najpiękniejszą w świecie(...)
------------------------------------[Legendy Staropolskie]----
Te trzeci kadziciel ... mam Cie zacytowac ???
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
najpiękniejszą w świecie(...)
Czyżby powraca pełny skład PORAŻKA TEAM z Ornety'96? Jeszcze brakuje coś o BACu... (masz coś XRAYu o Bączku, Bąku, hmm?)
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
najpiękniejszą w świecie.
Wnet co to ? dźwięk dzwona?
ktoś świerszcza zagłusza
to baca z owcami
na hale wyrusza(...)
tak lepiej ?
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
ktoś świerszcza zagłusza
to baca z owcami
na halę wyrusza(...)
------------------------------------[Legendy Staropolskie]----tak lepiej ?
Gratuluję. Teraz przyjdzie kolej na liryki o Koderach, Grafikach sceny Atari. Dely, może jakiś dział poezji? ;)
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
ktoś świerszcza zagłusza
to baca z owcami
na hale wyrusza(...)
------------------------------------[Legendy Staropolskie]----tak lepiej ?
Czad .... ubawiłem się do łez ...chyba sie nauczę na pamięć
w skali 1-10 dostajesz ode mnie za ten tekst 3000.
Dawno się tak nie ubawiłem
Sam.
Mianowicie kombinacja klawiszy powodujaca wyjscie z edytora muzycznego do glownego menu programu: Esc+ctrl+shft, na emulatorze wymaga przedefiniowania rozstawienia klawiatury i przypisania tej kombinacji jakiemus osobnemu klawiszowi na PC (normalnie nie dziala).
Nie dziala? :twisted:
Już sporządziłem odpowiedniego .atr'a z TMC i przykładami ...
Tylko problem jest jeden - na jakiego e-maila mam to wysłać,
bo tego nie ujawniłeś .... :rolleyes:
a co w tym takiego smiesznego hę ??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Nie śmiać się :) ...potrzebuję TMC
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 51 zapytań