Siedzi właśnie obok mnie Van Eijk i mówi że chętnie zorganizuje, jak tylko Orneta wróci do macierzy ;)
Wpisujcie miasta (jedno właściwe miasto) :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Quast 2018
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siedzi właśnie obok mnie Van Eijk i mówi że chętnie zorganizuje, jak tylko Orneta wróci do macierzy ;)
Wpisujcie miasta (jedno właściwe miasto) :D
ORNETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tP
warszawa
tylko że kroi się już ironia 2k17??
p.s. visa vi mdk-u w ornecie, zbudowali nam market...
obowiązkowo!
p.s. visa vi mdk-u w ornecie, zbudowali nam market...
To chyba dobrze?
Może nie zabraknie towaru :):)
tP
Eijk raczej mówił, że 2018 i to pod warunkiem, że ktoś mu pomoże w promocji i organizacji. Tak, że nie tak łatwo :P
wybiorę się, tylko zrób(cie) :)
Eijk co jakiś czas coś tam wspomina... ale na ile na poważnie i czy coś z tego wyjdzie? :) Oby...
A to miałoby być party jak stare Ornety czy jak QP98 w Elblągu?
Czy Eijk może chce się ścigać z Greyem na rozmach imprezy? ;)
Myślę, że najwięcej roboty to będzie z promocją, invitkami, nakłonieniem ludzi że warto robić prace na to party.
O ile wiara z 8bit pewnie bez oporów przyjedzie i coś napisze to już 16/32 w PL praktycznie nie istnieje i wymagałoby to
ściągania ludzików i prac z zachodu... co nigdy na Ornecie za dobrze nie wychodziło...
ale czemu nie, idea zacna... Let's Make Orneta Great Again !!! :)
Gdyby Grey z Van Eijkiem się dogadali - mogła by powstać niezła mieszanka.
Wpisuję miasto.
(Niech znowu będzie jakieś pianino za kotarą :) ).
München jest na tak!
Düseldorf również.
Chrząszczygrzeboszyce niezdecydowane
Chrząszczygrzeboszyce
:)
Adam - wyedytuj to na 2018, w 2017 mamy Ironie.
Jest.
Tym bardziej, że jak chwilę rozmawiałem z Eijk-iem tuż przed jego wyjściem z SV to sam wspominał bardziej o 2018. Nie podgrzewajmy za bardzo atmosfery, niech najpierw organizatorzy dogadają się za kulisami między sobą co kto kiedy robi. Żeby nie było kwasu jak rok temu.
Do Ornety z chęcią wrócę, taka podróż sentymentalna ;)
(Niech znowu będzie jakieś pianino za kotarą :) ).
o, to by się przydało :)
Nawet mogę na nim zagrać Jet Set Willy.
Do 2018r powinienem się nauczyć :)
tP
O ile wiara z 8bit pewnie bez oporów przyjedzie i coś napisze to już 16/32 w PL praktycznie nie istnieje i wymagałoby to
ściągania ludzików i prac z zachodu... co nigdy na Ornecie za dobrze nie wychodziło...
na SV było wystawione parę polskich produkcji na duże Atari
Orneta jest u mnie zawsze na tak! Nawet jak się nie odbywa zlot, to przynajmniej raz w roku pętla przy MDK musi być ;)
No i staram się mojemu potomstwu przekazywać tę piękną tradycję:
http://www.atari.apox.pl/WP_20160826_025.jpg
"A za ta lawka lezal Epi i rzygal".
Eijk raczej mówił, że 2018 i to pod warunkiem, że ktoś mu pomoże w promocji i organizacji. Tak, że nie tak łatwo :P
Oferuję:
Ogarnięcie kompotów wraz z kompletnym sprzętem (począwszy od konsoli audio, mikrofonów, po kompy, kable, pierdoły i prowadzenie konkursów) dla platform: Atari XL/XE, Atari ST/STe. Jedyne tylko "demo"scenowe wymaganie - zero tolerancji dla stacji dyskietek i konkretny / krótki / czytelny reg! ;)
Eijk - potrzebuję tylko "przody", końcówkę mocy (mam tylko coś w okolicy 2*200W i nie wiem, czy starczy), i projektor, najlepiej od Voyagera. ... choć, na chwilę obecną mam już te platformy opracowane po HDMI, a jest jeszcze duuużo czasu ;)
Ogólnie - może zreanimujmy "starą kadrę" i zróbmy party i zabawmy się jak za dawnych lat! ;)
aha - no i termin na 4 dni koniecznie!
edit:
No i staram się mojemu potomstwu przekazywać tę piękną tradycję:
fajne te dzieciaczki masz, wychowuj w duchu atarowca, weź czasem na party. Ale ostrożnie ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Quast 2018
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 69 zapytań